HP-tulostimet - HP Connected -tilin määrittäminen

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia, jotka tukevat verkkovalmiin tulostuksen palveluja.
HP Connected tukee verkkoon yhdistettyjä tulostuspalveluita, kuten HP Instant Ink ja HP ePrint -pilvitulostusta. Tarkista, tukeeko maasi/alueesi HP Connected -palvelua, siirtymällä HP Connected -palveluun ja napsauttamalla maasi/alueesi ja kielesi valikkoa.
Jos rekisteröidyit HP Connected -palveluun tulostimen asennuksen aikana, tulostimesi saattaa jo olla rekisteröity. Siirry HP Connected -palveluun ja kirjaudu tilillesi.

Vaihe 1: Selvitä tulostimen koodi

Yhdistä tulostin verkkoon ja selvitä sitten tulostimen koodi.

Vaihe 2: Etsi tulostimen koodi tietosivulta

Etsi tulostimen koodi tietosivulta, jonka tulostit edellisessä vaiheessa.
  • Jos tulostimen koodi on yksi pitkä koodi ilman välilyöntejä, se on voimassa 48 tunnin jälkeen tietosivun tulostamisesta. Jos et lisää tulostinta suorittamalla vaiheita 48 tunnin kuluessa, sinun on tulostettava tietosivu uudelleen saadaksesi uuden koodin.
  • Jos tulostimen koodi on neljä numeroiden ja kirjainten ryhmää, joiden välissä on välilyönti, koodi ei umpeudu. Jos tulostat toisen tietosivun, saat uuden koodin. Aiemmin tulostetut tulostimen koodit eivät ole enää voimassa.
  • Jos tietosivulla ei ole tulostimen koodia, tulostin saattaa olla jo lisätty HP Connected -tilille. Voit poistaa tulostimen tältä tililtä tai kytkeä verkkopalvelut pois päältä ja ottaa ne taas käyttöön tulostimessa. Uusi tietosivu tulostuu sisätäen uuden tulostimen koodin.

Vaihe 3: Lisää tulostin HP Connected -palveluun tulostimen koodin avulla

Kirjaudu HP Connected -tilillesi tai luo uusi tili ja lisää sitten tulostin tulostimen koodin avulla.
  1. Siirry tietokoneella tai mobiililaitteella HP Connected -palveluun.
  2. Napsauta Kirjaudu sisään tai Luo tili.
    Jos loit uuden tilin, HP Connected lähettää sinulle tervetuloviestin.
  3. Kirjoita HP Connected -aloitussivulla tulostimen koodi ja valitse sitten Add (Lisää).
    Jos tulostin ei näy HP Connected -aloitussivulla, valitse Add a Printer (Lisää tulostin), kirjoita tulostimen koodi ja valitse sitten Add (Lisää).
    Kirjoita tulostimen koodi ja napsauta Lisää
  4. Kirjoita tietosivulla oleva tulostimen koodi ja valitse sitten Add (Lisää).
  5. Valitse kohdasta ePrint Settings (ePrint-asetukset) tulostimen sähköpostiosoite.
    Kirjoita uusi osoite ja valitse Lähetä
  6. Kirjoita tulostimen uusi sähköpostiosoite tekstikenttään ja valitse sitten Submit (Lähetä).
    • Jos kirjoittamasi osoite on käytettävissä: Osoite päivittyy välittömästi.
    • Jos kirjoittamasi osoite ei ole käytettävissä: Kokeile toista osoitetta ja valitse sitten Submit (Lähetä).
    Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napsauta Lähetä

Vaihe 4: Määritä verkkovalmiin tulostuksen palveluja

Kun olet lisännyt tulostimesi HP Connected -palveluun, voit käyttää verkkoon yhdistettyjä palveluita, kuten HP Instant Ink ja HP ePrint.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Katso seuraavasta luettelosta usein kysyttyjä kysymyksiä HP Connected -palvelusta.