HP-tulostimet - HP Smart -sivustotilin määrittäminen

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia, jotka tukevat verkkovalmiin tulostuksen palveluja.
Määritä HP Smart (aiemmin HP Connected) -tili, jolla voit käyttää muita verkkotulostuspalveluja ja tulostimen asetuksia, kuten HP ePrint ja HP Instant Ink. HP-tiliä ei vaadita tulostimen perustoimintojen käyttöön, kuten asennukseen, skannaukseen tai tulostukseen.
huomautus:
HP Smart -sivuston saatavuus riippuu maastasi/alueestasi. Voit tarkistaa, onko sivusto saatavilla maassasi/alueellasi siirtymällä HP Smart-sivulle ja valitsemalla maa/alue- ja kieli-valikon.
Jos rekisteröidyit HP Smart -sivustolle tulostimen asennuksen aikana, tulostimesi saattaa jo olla lisätty. Siirry HP Smart -palveluun ja kirjaudu sisään tilillesi.

Vaihe 1: Selvitä tulostimen koodi

Yhdistä tulostin verkkoon ja selvitä sitten tulostimen koodi.

Vaihe 2: Etsi tulostimen koodi tietosivulta

Etsi tulostimen koodi tietosivulta, jonka tulostit edellisessä vaiheessa.
  • Jos tulostimen koodi on yksi pitkä koodi ilman välilyöntejä, se on voimassa 48 tunnin jälkeen tietosivun tulostamisesta. Jos koodi vanhenee, sinun on tulostettava tietosivu uudelleen saadaksesi uuden koodin.
  • Jos tulostimen koodi on neljä numeroiden ja kirjainten ryhmää, joiden välissä on välilyönti, koodi ei umpeudu. Jos tulostat toisen tietosivun, saat uuden koodin. Aiemmin tulostetut tulostimen koodit eivät ole enää voimassa.
  • Jos tietosivulla ei ole tulostimen koodia, tulostin saattaa olla jo lisätty HP Smart -tilille. Voit poistaa tulostimen kyseiseltä tililtä tai kytkeä verkkopalvelut pois ja taas päälle tulostimesta. Uusi tietosivu tulostuu sisältäen uuden tulostimen koodin.

Vaihe 3: Lisää tulostin tulostimen koodin avulla

Kirjaudu HP Smart -tilillesi tai luo uusi tili ja lisää sitten tulostin tulostimen koodin avulla.
  1. Siirry tietokoneella tai mobiililaitteella HP Smart -palveluun.
  2. Napsauta Kirjaudu sisään tai Luo tili.
  3. Kirjoita HP Smart -aloitussivulla tulostimen koodi ja valitse sitten Lisää.
    Jos tulostin ei näy, napsauta Lisää tulostin, kirjoita tulostimen koodi ja napsauta sitten Lisää.
    Kirjoita tulostimen koodi ja napsauta Lisää
  4. Kirjoita tietosivulla oleva tulostimen koodi ja valitse sitten Add (Lisää).
  5. Valitse kohdasta ePrint Settings (ePrint-asetukset) tulostimen sähköpostiosoite.
    Kirjoita uusi osoite ja valitse Lähetä
  6. Kirjoita tulostimen uusi sähköpostiosoite tekstikenttään ja valitse sitten Submit (Lähetä).
    • Jos kirjoittamasi osoite on käytettävissä: Osoite päivittyy välittömästi.
    • Jos kirjoittamasi osoite ei ole käytettävissä: Kokeile toista osoitetta ja valitse sitten Submit (Lähetä).
    Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napsauta Lähetä

Vaihe 4: Määritä verkkovalmiin tulostuksen palveluja

Kun olet lisännyt tulostimesi HP Smart -palveluun, voit käyttää verkkoon yhdistettyjä palveluita, kuten HP Instant Ink ja HP ePrint.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Käy läpi alla oleva usein esitettyjen kysymysten luettelo.