HP Connected - Hyväksyttyjen lähettäjien hallinta HP ePrint -sovelluksessa

Tämä asiakirja koskee HP ePrint -sovellusta tukevia HP-verkkotulostimia.
Kun lisäät tulostimesi HP Connected -tilillesi, kuka tahansa tulostimesi sähköpostiosoitteen tietävä voi tulostaa verkkotulostimellasi. ePrint Access -ominaisuus säätelee sähköpostiosoitteita, jotka käyttävät tulostintasi, ja vähentää näin ei-toivottujen tulosteiden todennäköisyyttä.
Jotta voit hallita hyväksyttyjä lähettäjiä, tulostin on määritettävä HP Connected -tilillesi. Lisätietoja on kohdassa Tulostimen käyttäminen HP Connectedin kanssa.
  1. Kirjaudu sisään HP Connected -tilillesi HP Connected -palvelussa.
    Omat tulostimet avautuu ja näyttää yhdistetyt tulostimet.
  2. Etsi tulostin, jonka käyttöoikeuksia haluat muokata, ja valitse sitten Muuta asetuksia.
  3. Napsuata kohdassa ePrint-asetukset kohtaa ePrint Access ja valitse sitten Sallittu.
    Hallinnoi sallittuja lähettäjiä valitsemalla Sallittu
  4. Kirjoita tekstiruutuun sähköpostiosoite, jonka haluat hyväksyä, ja valitse sitten Lisää. Jos haluat lisätä useita sähköpostiosoitteita, lisää ne yksi kerrallaan.
    Lisäämäsi sähköpostiosoite näkyy tekstiruudun alla.
    Sallitut lähettäjät näkyvät tekstiruudun alla