HP LaserJet Pro M26nw -tulostimet - Langaton tulostusasetus (Windows)

Tämä asiakirja koskee HP LaserJet Pro MFP M26nw -monitoimilaitteita ja Windows-tietokoneita.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) asentamalla tulostinohjain ja -ohjelmisto HP:n sivustosta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.
Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen
Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, kerää tarvittavat tiedot ja tarkista tulostimen ja tietokoneen liitännät.
  huomautus:
Jos sinun on etsittävä verkkosi salasana, siirry kohtaan Etsi langattoman verkon WEP-, WPA- tai WPA2-salasana (Windows).
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID.
    • Verkon salasana (WEP-avain tai WPA-tunnuslause)
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys (suositeltava): HP suosittelee Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
    • Langatonta yhteyttä tukeva tulostin: Aseta tulostin tietokoneen lähelle asennuksen ajaksi.
    • USB-kaapeli: Asennusohjelma kehottaa liittämään USB-kaapelin tarvittaessa.
  2. Varmista, että tulostin, reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon yhdistät tulostimen.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.
Vaihe 2: Lataa ja asenna tulostinohjain
Voit asentaa tulostimen langattomaan verkkoon asentamalla tulostinohjaimen ja liittämällä sitten USB-kaapelin väliaikaisesti tulostimesta tietokoneeseen. Näin tulostin voi hakea tarvittavat langattomat tiedot tietokoneelta.
Jos automaattisen langattoman yhteyden näyttö näkyy asennettaessa, voit viimeistellä langattoman yhteyden määrityksen sen avulla. Muussa tapauksessa viimeistele ohjelmiston asennus asennusohjelmiston ohjeiden mukaisesti.
  huomautus:
Voit käyttää asennus-CD-levyä vaihtoehtoisena menetelmänä ohjelmiston lataamiselle.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/laserjet.
  2. Napsauta Lataa ja valitse Avaa, Tallenna tai Suorita missä tahansa näkyvässä ikkunassa ladataksesi ohjaimen tietokoneellesi.
  3. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla selaimen latauspalkissa tai Lataukset-kansiossa ohjaintiedostoa, jonka nimessä on HP Easy Start.
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
  4. Muodosta yhteys ja asenna ohjain noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Palaa Internet-selaimellasi sivulle 123.hp.com ja viimeistele tulostimen rekisteröinti ja aktivointi.
Usein kysytyt kysymykset (UKK)
Tutustu näihin langattoman verkkoyhteyden määritykseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.