HP ePrint -ohjelmisto - Käytä HP ePrint -ohjelmistoa (Mac)

HP ePrint-ohjelmistolla Macille voit etsiä ja hakea tulostimia, ja lähettää tulostustöitä tulostimille kotona ja töissä, tai julkisten tulostuspisteiden tulostimiin.
Etsi ja hae tulostimia HP ePrint -ohjelmistolla
HP ePrint -ohjelmisto etsii automaattisesti käytettävissä olevia HP tulostimia, jotka tukevat tulostimen sivunkuvauskieltä ePCL ollessaan kytkettynä lähiverkkoon TCP/IP:n kautta.
Sama tulostin on löydettävissä monin eri tavoin, yhteystyypistä riippuen. HP ePrint -ohjelmisto etsii automaattisesti jokaisen yhetystyypin käytettävissä olevat tulostimet.
  • Verkkoon kytketyt tulostimet (langalliset ja Wi-Fi) etsitään automaattisesti, kun Mai on kytketty kiinteään tai langattomaan verkkoon.
  • Verkkoyhteyden pilvitulostimet ja julkiset tulostuspisteet etsitään automaattisesti, kun HP ePrint -ohjelmisto on rekisteröity HP Connected -pilvipalveluun.
Sama tulostin voi näkyä kahteen tai useampaan otteeseen samalla välilehdellä, jos se on käytettävissä ja on määritetty yhdistämään eri tavoilla.
  • Jos tulostin on liitetty TCP/IP-verkkoon tai langattomaan verkkoon (Wi-Fi), se näkyy Suora-välilehdellä.
  • Jos tulostin on määritetty ePrint-ohjelmaan ja rekisteröity HP Connected -palveluun, tulostin on näkyvissä ePrint-välilehdellä.
  • Jois sähköpostisi on lisätty tulostimen Sallitut lähettäjät -luetteloon HP Connected -palvelussa (ja rekisteröit HP ePrint -ohjelmiston käyttäen samaa sähköpostia), se näkyy ePrint-välilehdellä.
  • Jos tulostin on asennettu HP:n julkisessa tulostuspisteessä, se näkyy Palvelut-väölilehdellä.
Etsiäksesi ja hakeaksesi tulostimia, voit joko valita välilehtiä HP ePrint -ohjelmistossa, antaa HP ePrint -ohjelmiston etsiä käytettävissä olevia tulostimia tai etsi tietty tulostin manuaalisesti hakukenttää käyttämällä.
Usein käytetyt tulostimet tai julkiset tulostuspisteet voidaan tallentaa Suosikit-välilehteen.
HP ePrint -ohjelmiston kuvakkeet ja välilehdet Mac-tietokoneessa
Kuvake
Kuvaus
Suora-välilehti havaitsee ja näyttää kaikki saatavilla olevat verkkoliitetyt tulostimet (paikalliset kiinteät ja langattomat verkot/Wi-Fi).
ePrint-välilehti havaitsee ja luettelee ne verkkoyhteyteen yhdistetyt pilvitulostimet HP Connected -rekisteröinnin jälkeen, joissa sähköpostiosoitteesi on määritetty sallituksi lähettäjäksi.
Suosikit -välilehti näyttää tulostimet joihin olet viimeksi tulostanut, tai tulostimet, jotka olet manuaalisesti merkinnyt suosikeiksi Mac-tietokoneella tulostaessasi. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tulostinta muuttaaksesi näyttöasetuksia tai poistaaksesi tulostimen luettelosta.
Palvelut-välilehti havaitsee ja näyttää käytettävissä olevat julkiset tulostuspisteet läheisissä kahviloissa, hotelleissa, painotaloissa jne., kun kirjaudut HP Connected -tilillesi. Sallii sinun hakea julkisia tulostuspisteitä ja asettaa opletusarvoisen sijainnin.
Tulosta HP ePrint -ohjelmistolla
Tulosta HP ePrint -ohjelmistolla kotisi tai työpaikkasi tulostimeen, tai julkiseen tulostuspisteesen.
Tapa 1: Tulostaminen koti- tai työtulostimeen
Tulostaaksesi Mac-tietokoneelta koti- tai työtulostimeen, seuraa näitä vaiheita:
  1. Avaa tiedosto, jonka haluat tulostaa.
  2. Valitse Tiedosto-valikko, ja valitse Tulosta.
  3. Valitse PDF-pudotusvalikosta HP ePrint -vaihtoehto. HP ePrint -ohjelmisto avautuu.
  4. Valitse Suora-välilehti tai ePrint-välilehti ja odota, että HP ePrint-ohjelmisto havaitsee automaattisesti käytettävissä olevat tulostimet.
  5. Valitse tulostin.
      huomautus:
    Kun olet valinnut tulostimen, voit tallentaa sen viimeksi käytettyjen tulostimien listaan Suosikit -välilehdelle tähtikuvaketta napauttamalla.
  6. Säädä tulostusasetuksia (esim. kopioiden määrä, montako sivua arkille tulostetaan ja kaksipuolinen tulostus).
      huomautus:
    Varmista, että PDF on valittuna Tulosta-ruudussa, joka on avautuvassa PDF-valikossa.
  7. Valitse Tulosta.
Tapa 2: Tulosta julkisen tulostuspisteen tulostimeen
Tulostaaksesi Mac-tietokoneelta julkiseen tulostuspisteeseen, seuraa näitä vaiheita:
  1. Avaa tiedosto, jonka haluat tulostaa.
  2. Valitse Tiedosto-valikko, ja valitse Tulosta.
  3. Valitse PDF-pudotusvalikosta HP ePrint -vaihtoehto. HP ePrint -ohjelmisto avautuu.
  4. Valitse Palvelut-välilehti.
  5. Kirjoista hakukenttään () kaupungin ja maan nimi ja paina Enter. Voit kirjoittaa myös osoitteen, hotellin nimen tai tulostuspalvelujen tarjoajan.
  6. Valitse julkisen tulostuspisteen sjainti.
      huomautus:
    Kun olet valinnut sijainnin, voit tallentaa sen viimeksi käytettyjen tulostimien listaan Favorites-välilehdelle tähtikuvaketta napauttamalla.
  7. Säädä tulostusasetuksia (esim. kopioiden määrä, montako sivua arkille tulostetaan ja kaksipuolinen tulostus).
      huomautus:
    Varmista, että PDF on valittuna Tulosta-ruudussa, joka on avautuvassa PDF-valikossa.
  8. Valitse Tulosta.
  9. Valitse Käyttöehdot -valintaikkunasta Hyväksyn.
      huomautus:
    Tila-valintaikkuna näkyy hetken aikaa vapautuskoodin kanssa. Vapautuskoodin sisältävä sähköpostivahistus lähetetään myös HP ePrint -ohjelmistoon rekisteröitymiseen käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.
  10. Käytä vapautuskoodia tulostaaksesi tiedoston julkisessa tulostuspisteessä.