HP ePrint -ohjelmisto - Asenna HP ePrint -ohjelmisto (Mac)

Asentaaksesi HP ePrint -ohjelmiston Macille,seuraa alla olevia vaiheita esitetyssä järjestyksessä.
Vaihe 1: Tarkista yhteensopivuus
HP ePrint -ohjelmisto toimii kuin PDF-työvirta Mac OS X -versiossa 10.8 ja uudemmissa, mukaan lukien seuraavat käyttöjärjestelmät:
  • OS X El Capitan 10.11
  • OS X Yosemite 10.10
  • OS X Mavericks 10.9
  • OS X Mountain Lion 10.8
Vaihe 2: Määritä tulostimen asetukset ja perussuojaus
Käyttääksesi kaikkia HP ePrint -ohjelmiston tarjoamia tulostusominaisuuksia, noudata seuraavia ohjeita määrittääksesi tulostimesi toimimaan kaikilla saatavilla olevilla HP ePrint -ohjelmiston ominaisuuksilla.
  huomautus:
Ohjeet vaihtelevat tulostimen mallin ja asennetun laiteohjelmiston version mukaan. Katso tulostimesi mukana tulleesta käyttöoppaasta tai etsi osoitteesta www.hp.com/support yksityiskohtaisia ohjeita tulostimeesi.
  1. Ota tulostimen verkkopalvelut käyttöön pilvitulostuksen mahdollistamiseksi (valinnainen).
    Tämä vaihe tulostaa tietoarkin. Tarvitset näitä tietoja myöhemmin luodaksesi HP Connected -tilin, jos haluat tulostaa pilvipalvelun kautta verkkoon kytkettyihin tulostimiin tai julkisiin tulostuspisteisiin.
  2. Nouda tulostimen nimi ja automaattisesti annettu salasana (jos sovellettavissa) ohjauspaneelista.
Vaihe 3: Lisää tulostin HP Connected -palveluun (valinnainen)
Jos omistat verkkoyhteyttä tukevan tulostimen ja haluat lähettää tulostustöitä pilviyhteydellä tai lisätä Sallittuja lähettäjiä, lisää tulostin HP Connected -palveluun.
  huomautus:
Tulostimen lisääminen antaa tulostimelle yksilöllisen sähköpostiosoitteen, mahdollistaa sallittujen lähettäjien lisäämisen, ja se myös sallii tulostustöiden lähettämisen sähköpostilla tulostimen sähköpostiosoitteeseen.
  1. Siirry HP Connected -sivustolle.
  2. Valitse Rekisteröidy, kirjoita sama henkilökohtainen tai työpaikan sähköpostiosoite jolla rekisteröidyit HP ePrint -ohjelmistoon, täytä jäljellä olevat kentät ja valitse Luo tili.
  3. HP Connected -näkymässä, valitse Laitteet -välilehti ja valitse Lisää laite.
  4. Kirjoita tulostimen koodi tietoarkilta, jonka tulostit aikaisemmin, ja valitse Lisää.
      huomautus:
    Tulostimen koodi saattaa tulostimelle määritellyn sähköpostiosoitteen ensimmäinen osa. Jos tietoarkilla luetellaan sähköpostiosoite, kuten abc234vbn3434@hpeprint.com, tulostinkoodi on numero ja merkkejä ennen osaa @hpeprint.com. Kyseisessä esimerkissä tulostinkoodi olisi abc234vbn3434.
  5. Valitse Ratas-kuvake tai Asetukset-pudotusvalikko, valitse Tulostus ja valitse sitten Valtuuta sähköpostiosoitteita-painike lisätäksesi käyttäjiä sallittujen lähettäjien luetteloosi (valinnainen).
      huomautus:
    Sallitut lähettäjät näkevät automaattisesti ne tulostimet, joihin niiden pääsy on sallittu HP ePrint -ohjelmiston luettelossa käytettävissä olevista tulostimista ePrint -välilehdessä. Jos et ole sallittu lähettäjä ja tulostin on määritetty Avoin kaikille, sinun täytyy hakea tulostin manuaalisesti kirjoittamalla tulostimen mallin, sähköpostiosoitteen, isäntänimen, IP-osoitteen tai SSID-tunnuksen HP ePrint -ohjelmiston Haku-kenttään ja painamalla Enter.
  6. Hae tulostimen sähköpostiosoite tulostimen sulautetun verkkopalvelimen Verkkopalvelut-välilehdeltä.
Vaihe 4: HP ePrint -ohjelmiston lataaminen ja asentaminen
Lataa ja asenna HP ePrint -ohjelmisto näiden ohjeiden mukaisesti. Jos olet jo asentanut HP ePrint -ohjelmiston, asennus korvaa vanhemman version.
  huomautus:
HP ePrint -ohjelmisto asentuu kuin PDF-työvirtasovellus, jotta tulostus onnistuu myös Mac-käyttöjärjestelmissä.
  1. Lataa HP ePrint -ohjelmisto.
    1. Avaa selain ja siirry osoitteeseen www.hp.com/go/eprintsoftware.
    2. Valitse Lataa ohjelma.
    3. Valitse käyttöjärjestelmä.
    4. Valitse Lataa ja tallenna tiedosto Mac-koneeseesi.
  2. Asenna HP ePrint -ohjelmisto.
    1. Kaksoisnapsauta HP-ePrint_v2.5.dmg -tiedostoa.
    2. Kaksoisnapsauta HP ePrint Installer -sovellusta ja napsauta Jatka.
    3. Hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehdot.
    4. Valitse pyydettäessä PDF-työvirran kohde -valintaruutu.
        huomautus:
      Jos et valitse PDF-työvirran kohde -valintaruutu tässä vaiheessa, voit asentaa sen myöhemmin. Tehdäksesi sen, avaa Sovellukset, ja avaa HP-kansiosta HP ePrint, valitse Asenna ja valitse sitten OK.
    5. Valitse Asenna.
    6. Kirjoita salasana pyydettäessä.
    Olet nyt valmis etsimään ja tulostamaan verkkoon kytkettyihin tulostimiin (langallinen ja Wi-Fi) Suora -välilehdessä.
    Tulostaaksesi pilvipalvelun kautta internet-yhteydellä toimivaan tulostimeen tai julkiseen tulostuspisteeseen, sinun on luotava HP Connected -tili. Tai tulostaaksesi jaettuun tulostimeen, jonka toinen käyttäjä on rekisteröinyt HP Connected-tilin avulla, varmista, että sinut on lisätty sallituksi lähettäjäksi (tämä ei edellytä rekisteröitymistä sallitulta lähettäjältä).
Vaihe 5: Rekisteröi HP ePrint -ohjelmisto (valinnainen)
Vaikka rekisteröinti HP Connected -palvelun avulla on valinnaista, se vaaditaan seuraavissa:
  • Etsi ja tulosta internet-yhteydellä toimiviin pilvitulostimiin, jotka on rekisteröity HP Connected -pilvipalveluun.
  • Lisätäksesi Sallittuja lähettäjiä tulostamaan pilven kautta verkkoon yhdistettyyn tulostimeen, joka on rekisteröity HP Connected -palveluun.
  • Tulosta pilvipalvelun kautta verkkoon yhdistettyihin tulostimiin, jotka on rekisteröity HP Connected -palveluun, ja joiden määritetyn sähköpostiosoitteen tiedät (tämä ei edellytä pääsyä sallittuna lähettäjänä).
  • Etsi ja tulosta julkisiin tulostuspisteisiin.
Rekisteröi HP ePrint -ohjelmisto seuraamalla alla olevia vaiheita. Jos olet jo asentanut HP ePrint -ohjelmiston, asennus korvaa vanhemman version.
  1. Valitse Tiedosto-valikko missä tahansa sovelluksella.
  2. Valitse tiedoston pudotusvalikosta Tulosta-vaihtoehto.
  3. Valitse PDF-pudotusvalikosta HP ePrint -vaihtoehto.
  4. Tiedosto-pudotusvalikosta, valitse Tulosta, ja valitse sitten HP ePrint -vaihtoehto.
  5. Valitse HP ePrint -rekisteröinti.
  6. Kirjoita henkilökohtainen tai työsähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava.
  7. Tarkista sähköpostisi saadaksesi PIN-koodin.
  8. Kirjoita PIN-koodi ja valitse Seuraava.
  9. Napsauta OK sulkeaksesi rekisteröinnin valintaikkunan.