HP ePrint -ohjelmisto - Mikä on HP ePrint -ohjelmisto? (Mac)

Yleiskuvaus
HP ePrint -ohjelmisto on Macissa käytettävä mobiilitulostusratkaisu, jonka avulla voidaan etsiä ja tulostaa missä tahansa maailmassa oleviin tuettuihin HP ePrint -yhteensopiviin tulostimiin.
Yhtä tulostusratkaisua käyttämällä voit helposti etsiä ja tulostaa useista laitteista moniin HP-tulostimiin kotona, toimistoilla ja liikkeellä ollessasi ilman tulostinkohtaisen ratkaisun tarvetta. HP ePrint -ohjelmisto automaattisesti havaitsee ja sallii tulostimien etsimisen useilla yhteystyypeillä ja sijainneilla, mukaan lukien verkkoon kytketyt tulostimet (langallinen ja Wi-Fi) ja internet-yhteyttä käyttävät pilvitulostimet,jotka on rekisteröity HP Connected -palveluun.
Voit tulostaa jopa liikkellä ollessasi tuhansiin julkisiin tulostuspisteisiin, kuten UPS- tai FedEx-liikkeisiin eri kaupungeissa ympäri maailman.
Siirry lataamaan www.hp.com/go/eprintsoftware ja lue lisää.
HP ePrint -ohjelmistoikkuna
Kuva : HP ePrint -ohjelmistoikkuna
Hyödyt
  • Maksutonta, helppoa verkkolatausta voidaan käyttää Mac-tietokoneissa (OS X 10.8 ja uudemmissa).
  • Etsi automaattisesti ja tulosta käytettävissä oleviin HP ePrint -yhteensopiviin koti- tai yritystulostimiin käyttäen yhtä mobiilitulostusratkaisua.
  • Tulosta minkä tahansa yhteystyypin käytettävissä oleviin tulostimiin, mukaan lukien verkkoon kytketyt tulostimet (langallinen ja Wi-Fi) ja HP:n internet-yhteyttä käyttävät pilvitulostimet.
  • Etsi ja lähetä suojattuja tulostustöitä julkisiin tulostuspisteisiin, joita tuetaan monissa kahviloissa, hotelleissa ja painotaloissa (tulostus/kopiointi voi olla maksullista).
  • Tulosta mitä tahansa tiedostotyyppejä tai -kokoja useista sovelluksista.
Ohjeet
  • Lataa ja asenna HP ePrint -ohjelmisto www.hp.com/go/ePrintSoftware Mac-tietokoneeseesi.
  • Avaa tulostettava tiedosto, valitse Tiedosto ja valitse Tulosta, ja valitse sitten PDF > HP ePrint -vaihtoehto avataksesi HP ePrint -ohjelmiston.
  • Etsi ja tulosta välittömästi verkkoon kytkettyihin tulostimiin (langallinen ja Wi-Fi).
  • Rekisteröidy HP Connected -pilveen etsiäksesi ja tulostaaksesi HP Connected -palveluun rekisteröityihin tulostimiin (valinnainen).
  • Rekisteröidy HP Connected -pilveen etsiäksesi ja tulostaaksesi julkisiin tulostuspisteisiin, kuten UPS- tai FedEx-liikkeisiin eri kaupungeissa ympäri maailman, joihin saapuessasi voit kirjautua sisään suojatusti lataamista ja tulostamista varten.
  • Tallenna tulostin viimeksi käytettyjen tulostimien luetteloon Suosikit-välilehdessä.