HP ePrint -ohjelmisto - Mikä on HP ePrint -ohjelmisto? (Windows)

Yleiskuvaus
HP ePrint -ohjelmisto on Windows-tietokoneissa, -kannettavissa tietokoneissa ja -tableteissa käytettävä mobiilitulostusratkaisu, jonka avulla voidaan etsiä ja tulostaa missä tahansa maailmassa oleviin tuettuihin HP ePrint -yhteensopiviin tulostimiin.
Yhtä tulostusratkaisua käyttämällä voit helposti etsiä ja tulostaa useista laitteista moniin HP-tulostimiin kotona, toimistoilla ja liikkeellä ollessasi ilman tulostinkohtaisen ratkaisun tarvetta. HP ePrint -ohjelmisto automaattisesti havaitsee ja sallii tulostimien etsimisen useilla yhteystyypeillä ja sijainneilla, mukaan lukien verkkoon kytketyt tulostimet (langallinen ja Wi-Fi), HP Wireless Direct – tai Wi-Fi Direct -yhteyksiin kytketyt kantoalueella olevat NFC-yhteensopivat tulostimet, sekä verkkoon kytketyt pilvitulostimet,jotka on rekisteröity HP Connected -palveluun.
Voit tulostaa jopa liikkellä ollessasi tuhansiin julkisiin tulostuspisteisiin, kuten UPS- tai FedEx-liikkeisiin eri kaupungeissa ympäri maailman, tai lähettää yksityisen työn suojattuun HP JetAdvantage On Demand -pilvipalveluun ja tulostaa sen myöhemmin suojattua kirjautumista käyttäen.
Siirry lataamaan www.hp.com/go/eprintsoftware ja lue lisää.
HP ePrint -ohjelmistoikkuna
Kuva : HP ePrint -ohjelmistoikkuna
Hyödyt
  • Maksuton, helppo verkkolataus tuettuihin Windows-tietokoneisiin, -kannettaviin tietokoneisiin tai -tabletteihin.
  • Etsi automaattisesti ja tulosta käytettävissä oleviin HP ePrint -yhteensopiviin koti- tai yritystulostimiin käyttäen yhtä mobiilitulostusratkaisua.
  • Tulosta minkä tahansa yhteystyypin käytettävissä oleviin tulostimiin, mukaan lukien verkkoon kytketyt tulostimet (langallinen ja Wi-Fi), HP:n verkkoon kytketyt pilvitulostimet ja HP Wireless Direct – tai Wi-Fi Direct -yhteyksiin kytketyt tulostimet.
  • Etsi ja lähetä suojattuja tulostustöitä julkisiin tulostuspisteisiin, joita tuetaan monissa kahviloissa, hotelleissa ja painotaloissa (tulostus/kopiointi voi olla maksullista).
  • Lähetä yksityisiä tulostustöitä HP JetAdvantage On Demand -pilvipalveluun, jossa ne säilyvät suojatusti, kunnes tulostat ne HP JetAdvantage -tuetulla tulostimella.
  • Tulosta mitä tahansa tiedostotyyppejä tai -kokoja useista sovelluksista.
Ohjeet
  • Lataa ja asenna HP ePrint -ohjelmisto www.hp.com/go/ePrintSoftware tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai tabletillasi.
  • Avaa tulostettava tiedosto, valitse Tiedosto ja valitse Tulosta, ja valitse sitten HP ePrint+JetAdvantage -vaihtoehto. Löydä ja tulosta välittömästi lähelläsi oleviin verkkoon kytkettyihin tulostimiin (langallinen ja Wi-Fi) sekä HP Wireless Direct – tai Wi-Fi Direct -yhteyksiin kytkettyihin tulostimiin.
  • Rekisteröidy HP Connected -pilveen etsiäksesi ja tulostaaksesi HP Connected -palveluun rekisteröityihin tulostimiin, tai etsi ja lähetä julkisiin tulostuspisteisiin, kuten UPS- tai FedEx-liikkeisiin eri kaupungeissa ympäri maailman, joihin saapuessasi voit kirjautua sisään suojatusti lataamista ja tulostamista varten.
  • Rekisteröidy HP JetAdvantage On Demand -pilveen ladataksesi ja tallentaaksesi suojatusti yksityisiä töitäsi, ja tulosta ne myöhemmin HP JetAdvantage -tuetuista tulostimesta suojattua kirjautumista käyttäen.
  • Etsi ja tulosta kantoalueen sisällä oleviin NFC-yhteensopiviin tulostimiin käyttämällä touch-to-print -toimintoa, kun kannettava tietokone tai tabletti tukee NFC-tekniikkaa ja on päällä.