HP LaserJet Pro 400 -tulostimet - Tulostinta ei voi jakaa, kun käytetään Windows 7 -käyttöjärjestelmää

Ongelma
HP LaserJet Pro 400 -tulostinta ei voi jakaa päätietokoneesta, jossa on Windows® 7.
Ratkaisu
Tulostinta ei löydy eikä sitä voi jakaa, jos Windowsin palomuuri on käytössä. Tämä asetus on oletusarvoisesti valittuna.
Vaihe 1: Poista Windowsin palomuuri käytöstä
  1. Napsauta Käynnistä-painiketta.
  2. Valitse Ohjauspaneeli.
  3. Kirjoita hakukenttään palomuuri ja valitse Windowsin palomuuri.
  4. Valitse vasemmassa ruudussa Ota Windowsin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä.
    Kuva : Windowsin palomuurin vasen ruutu
    Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan salasana tai vahvista se.
  5. Valitse verkkosijaintisi kohdassa Poista Windowsin palomuuri käytöstä (ei suositella).
  6. Valitse OK.
Vaihe 2: Yritä tulostimen jakamista uudelleen
Kun Windowsin palomuuri on poistettu käytöstä, kokeile tulostimen jakamista uudelleen tietokoneesta.
Ota yhteys HP:n tukeen
Jos olet suorittanut kaikki vaiheet mutta ongelma ei poistu, ota yhteyttä HP:n tekniseen tukeen tarkempaa vianmääritystä varten.