• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Instant Ink - Miksi minulta veloitettiin normaalia kuukausimaksuani suurempi summa?

Tämä asiakirja koskee HP Instant Ink -asiakkaita.
Normaalia tilausmaksuasi suuremman summan veloittamiselle on kolme mahdollista syytä:
  • Tulostit kaikki tavalliset ja saatavilla olleet käyttämättömät sivut sekä lisäsivuja. Kun rekisteröidyt HP Instant Ink -palveluun, maksat kuukausittaisen käyttömaksun määrittelemäsi kuukausittaisen tulostusmäärän perusteella. Jos tulostat enemmän sivuja kuin kuukausitilauksessa on määritetty, sinulta peritään lisämaksu.
  • Tulostit kaikki laskutuskauden tavalliset ja saatavilla olleet käyttämättömät sivut, ja tulostin oli offline-tilassa osan kyseisestä kuukaudesta. HP tallensi tiedot mahdollisista lisäsivuista, jotka tulostettiin laskutuskauden myöhemmässä vaiheessa.
  • HP Instant Ink ei voinut veloittaa edellisen kuukauden maksuja luotto- tai pankkikortiltasi, ja HP jäädytti tilisi. Et ehkä huomaa välittömästi, jos et tulosta tuona aikana. Kun ongelma on ratkaistu, tilistäsi laskutetaan nykyinen kuukausi sekä mahdollisten lisäsivujen lisämaksu(t) edellisiltä kuukausilta.
Kirjaudu HP Instant Ink -tilisivullesi ja tarkista laskutus- ja tulostushistoriasi, mukaan lukien lisämaksut, jotka ovat ehkä vaikuttaneet normaaliin kuukausimaksuusi.
  1. Jos et ole vielä kirjautunut, siirry osoitteeseen hpinstantink.com/signin (HP Connected -sivusto) ja kirjaudu sisään HP Instant Ink -tilillesi.
    HP Instant Ink -tilisivusi avautuu.
  2. Valitse HP Instant Ink -tilisivun vasemmanpuoleisesta siirtymisvalikosta Print History (Tulostushistoria).
    Näkyviin tulee nykyisen laskutuskauden tulostushistoria. Jos haluat tarkastella edellisen laskutuskauden tietoja, napsauta avattavaa Billing Cycle (Laskutuskausi) -valikkoa ja valitse haluamasi kausi. Voit tarkastella ja tulostaa edellisten laskutuskausien laskuja valitsemalla Download Invoice (Lataa lasku).
    Kuva : Tulostushistorian katseleminen ja laskun latauspainikkeen napsauttaminen
    Tulostushistorian katseleminen ja laskun latauspainikkeen napsauttaminen
  3. Tulostushistorian ja laskujen tarkasteleminen. Etsi tulostetuista lisäsivuista perittyjä maksuja ja katso tulostuksen kirjauspäivämäärä.
    Kuva : Esimerkki tulostushistorian laskusta
    Esimerkki tulostushistorian laskusta
  4. Etsi edelliseltä laskutuskaudelta peräisin olevia maksuja laskun kohdasta Payment Balance (Maksuerittely).
    Oletetaan, että sinulla on 50 sivun kuukausisopimus, jonka laskutuskausi alkaa 1. tammikuuta ja päättyy 31. tammikuuta. Tulostat tammikuussa 50 tavallista sivua ja 10 lisäsivua. Tulostimen verkkoyhteys kuitenkin katkeaa 25. tammikuuta ja se yhdistyy verkkoon uudelleen vasta 10. helmikuuta. Tammikuussa tulostetut 10 lisäsivua kirjautuvat 10. helmikuuta ja näkyvät helmikuun laskussa kohdassa Previous billing cycle charges (Maksut edelliseltä laskutuskaudelta).
    Kuva : Esimerkki edelliseltä laskutuskaudelta peräisin olevista maksuista
    Esimerkki edelliseltä laskutuskaudelta peräisin olevista maksuista
  5. Jos haluat nähdä tilisi yksityiskohtaisen maksuhistorian, valitse Account History (Tilin historiatiedot), valitse Billing (Laskutus) ja valitse sitten tarkasteltava vuosi tai All History (Kaikki historiatiedot).
    Kuva : Esimerkki tilin historiatiedoista, jotka sisältävät kaikki lisäsivuista veloitetut maksut
    Esimerkki tilin historiatiedoista, jotka sisältävät kaikki lisäsivuista veloitetut maksut
  6. Jos sinulla on vielä kysymyksiä kuukausimaksuistasi, ota yhteys asiakastukeen. Aloita keskustelu HP:n tukihenkilön kanssa napsauttamalla HP Instant Ink -tilisivun yläreunassa olevaa Chat-painiketta.
    Kuva : Chat-painikkeen napsauttaminen tilisivun yläreunassa
    Chat-painikkeen napsauttaminen tilisivun yläreunassa
  7. Voit etsiä paikallisen HP-tuen puhelinnumeron seuraavasti:
    1. Valitse HP Instant Ink -tilisivun Help Center (Ohjekeskus) -osiossa Contact HP Support (Ota yhteys HP:n tukeen).
    2. Täytä HP-asiakastuki – yhteydenotto -sivulla yhteydenottolomake.
    3. Valitse Näytä asetukset.
      HP:n yhteysasetukset näkyvät näytössä.
    4. Valitse Keskustele nyt tai Hae puhelinnumero.