HP Photosmart Plus -tulostimet - Langattoman tulostuksen asetukset

Tämä asiakirja koskee HP Photosmart Plus All-in-One B209a-, B209b- ja B209c -tulostimia.
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (WLAN) asentamalla tulostinohjain ja -ohjelmisto HP:n verkkosivuilta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.
Tarkista langattoman yhteyden ohjelmiston asennusohjeet valitsemalla käyttöjärjestelmä.
Usein kysytyt kysymykset (UKK)
Tutustu näihin langattoman verkkoyhteyden määritykseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.