HP Instant Ink - uusien mustekasettien hankkiminen

Tämä asiakirja koskee HP Instant Ink -asiakkaita.
Kun olet rekisteröitynyt HP Instant Ink -ohjelmaan, sinun ei tarvitse ostaa uusia mustekasetteja jälleenmyyjiltä. Lisätietoja:
  • HP seuraa mustetasoja, kun tulostin on yhdistetty Internetiin ja verkkopalvelut on otettu käyttöön.
  • Uudet mustekasetit toimitetaan automaattisesti, kun mustekaseteissa on riittävästi mustetta tulostamaan kuukausitilaukseesi sisältyvään sivumäärään nähden kaksinkertainen määrä sivuja. Et saa uusia mustekasetteja kuukausittain, mutta niiden pitäisi saapua ennen kuin musteesi loppuu.
  • Uusien mustekasettien toimitus voi kestää 10 päivää. Tämän pitäisi olla riittävä aika kaikille asiakkaille, joiden käyttö on tavanomaista. Asiakkaille, joiden tulostustarpeet ovat tavanomaista korkeampia, suosittelemme tilille kirjautumista ja yhteydenottoa asiakastukeemme. Näin mustekasetit voidaan lähettää kuriirilähetyksenä, jos vaikuttaa siltä, että vakiolähetyksen toimitusaika on liian pitkä.
  • HP Instant Ink -mustekasetit sisältävät enemmän mustetta ja kestävät pidempään kuin tavalliset mustekasetit.
  • HP Instant Ink -mustekasetteja ei voi ostaa jälleenmyyjiltä tai palauttaa jälleenmyyjille, eikä niistä siten voi saada asiakkuusbonuksia. Niitä saa vain HP Instant Ink -palvelun kautta, ja ne ovat HP:n omaisuutta. Palauta käytetyt HP Instant Ink -mustekasetit toimitetuissa kierrätyspakkauksissa, joiden postimaksu on maksettu.*
*Kasetin kierrätys ei ole käytettävissä Italiassa tai Portugalissa. Hävitä kasetit vastuullisesti paikallisten säädösten mukaisesti.
Kun HP lähettää mustetta, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse ja HP Instant Ink -tilisivulla kohdassa Current Status (Tämänhetkinen tila) näkyvä toimituksen tila päivittyy. Kirjautumalla HP Instant Ink -tilisivullesi voit tarkistaa toimituksen tilan, saapumispäivän ja mustekasettien sijainnin.
  1. Jos et ole vielä kirjautunut, siirry osoitteeseen hpinstantink.com/signin (HP Connected -sivusto) ja kirjaudu sisään HP Instant Ink -tilillesi.
    HP Instant Ink -tilisivusi avautuu.
  2. HP Instant Ink -tilisivusi Tila-kohdan yläosassa voit tarkistaa ajanmukaiset tiedot tilistäsi valitsemalla HP Instant Ink -tilisivun päivityskuvakkeen . Vihreä valintamerkki ja Online-merkintä ilmaisevat, että tulostin on liitetty HP Instant Ink -palveluun.
    Jos tulostimen tilana ei ole online, varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja se on yhteydessä verkkoon. Sen jälkeen valitse ja päivitä kuvake uudelleen.
    Päivityskuvakkeen napsauttaminen ja tulostimen online-tilan tarkistaminen
  3. Tarkista Oma muste -osiossa olevat Tämänhetkinen tila -tiedot.
    Esimerkki My Ink (Oma muste) -osion tämänhetkisistä tilatiedoista
    • Instant Ink Cartridge Installed (Instant Ink -kasetti on asennettu): Osoittaa, että HP Instant Ink -mustekasetti on asennettu oikein eikä mustetta tarvitse toimittaa. HP toimittaa mustetta, kun mustekaseteissa on riittävästi mustetta tulostamaan kuukausitilaukseesi sisältyvään sivumäärään nähden kaksinkertainen määrä sivuja.
    • Non Instant Ink Cartridge Installed (Muu kuin Instant Ink -kasetti on asennettu): Ilmoittaa, että mustekasetti ei ole HP Instant Ink -kasetti ja että HP Instant Ink -palvelu ei tarkkaile mustetasoja. Voit käyttää tulostimessa muitakin mustekasetteja, mutta sinulta veloitetaan edelleen kuukausimaksu, ellet peruuta tilaustasi. Jos jokin rekisteröityyn tulostimeesi asennetuista mustekaseteista on HP Instant Ink -mustekasetti, tulostamasi sivut lasketaan tilauksen sivumäärään, siirtyvään sivumäärään tai lisäsivujen määrään.
    Esimerkki My Ink (Oma muste) -osion tämänhetkisistä tilatiedoista
    • Shipped (Lähetetty): Ilmoittaa, että uudet HP Instant Ink -mustekasettitoimitus on lähetetty.
    • Delivered (Toimitettu): Ilmoittaa, että uudet HP Instant Ink-mustekasetit on todennäköisesti toimitettu.
  4. Tarkista lähetysten seurantanumerot valitsemalla Shipped (Lähetetty) tai Delivered (Toimitettu). Seurantanumeroa napsauttamalla näet pakettisi tarkan sijainnin tai toimitusajan. Seurantanumeroita ei voi käyttää, jos lähetyksestä on kulunut yli 90 päivää.
  5. Jos haluat nähdä kaikki mustetoimitukset, valitse vasemmanpuoleisesta siirtymisvalikosta My Ink (Oma muste) ja View your entire shipment history (Näytä koko toimitushistoria) tai napsauta plusmerkkikuvaketta kunkin mustekasetin vieressä nähdäksesi kyseisen mustekasetin tilahistorian.
    Kohdassa My Ink voit tarkastella koko toimitushistoriaa ja plusmerkkikuvakkeesta näet mustekasetin tilahistorian.
  6. Jos et ole saanut pakettia mutta seurantanumeron mukaan se on toimitettu, tarkista muilta perheenjäseniltä, onko heillä tietoa HP Instant Ink -paketista.
  7. Jos pakettia ei löydy ja haluat pyytää mustetoimitusta, ota yhteys HP:n tukeen. Aloita keskustelu HP:n tukihenkilön kanssa napsauttamalla HP Instant Ink -tilisivun yläreunassa olevaa Keskustelu-painiketta (keskustelu ei ole saatavilla kaikissa maissa).
    Chat-painikkeen napsauttaminen tilisivun yläreunassa
  8. Voit etsiä paikallisen HP-tuen puhelinnumeron seuraavasti:
    1. Valitse Ota yhteyttä HP:n tukeen tilisivusi Apukeskus-alueella.
      Kohdan ”Ota yhteyttä HP:n tukeen” napsauttaminen tilisivulla
    2. Vieritä HP-asiakastuki – yhteydenotto -sivua alas ja valitse sijaintisi ja kielesi.
    3. Valitse Näytä asetukset.
      HP:n yhteysasetukset näkyvät näytössä.
    4. Valitse Keskustele nyt tai Hae puhelinnumero (keskustelu ei ole saatavilla kaikissa maissa).
    5. Täytä lomake ja valitse sitten Keskustele nyt tai Lähetä.
    6. Jos haluat puhelintukea, soita näkyvillä olevaan numeroon ja valmistaudu tarjoamaan yhteydenottosivulla näkyvä tapahtumanumero.