• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Instant Ink - Maksuongelma-ilmoituksen ratkaiseminen

Tämä asiakirja koskee HP Instant Ink -asiakkaita.
Jos HP Instant Ink -palvelu ei voi käsitellä maksusuoritustasi, saat ehkä seuraavanlaisen viestin sähköpostitse, HP Instant Ink -tilillesi tai tulostimen ohjauspaneelissa:
  • HP Instant Ink hylkäsi maksun
  • HP Instant Ink -tilin ongelma
  • HP Instant Ink -tilin käyttö keskeytetty
  • Maksuongelma
  • Tilisi vaatii huomiota
Kirjaudu HP Instant Ink -tilillesi ja tarkista luotto- tai debit-korttitietosi.
  1. Jos et ole vielä kirjautunut, siirry osoitteeseen hpinstantink.com/signin (HP Connected -sivusto) ja kirjaudu sisään HP Instant Ink -tilillesi.
    HP Instant Ink -tilisivusi avautuu.
  2. Tarkista ajanmukaiset tiedot kuukausittaisista maksuistasi valitsemalla HP Instant Ink -tilisivun Status (Tila) -kohdan päivityskuvake . Vihreä valintamerkki ja Online-merkintä ilmaisevat, että tulostin on liitetty HP Instant Ink -palveluun.
    Jos tulostimen tilana ei ole online, varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja se on yhteydessä verkkoon. Sen jälkeen valitse ja päivitä kuvake uudelleen.
    Kuva : Päivityskuvakkeen napsauttaminen ja tulostimen online-tilan tarkistaminen
    Päivityskuvakkeen napsauttaminen ja tulostimen online-tilan tarkistaminen
  3. Valitse My Account (Oma tili) -osiossa Change Billing Information (Muuta laskutustietoja).
    Kuva : Change Billing Information (Muuta laskutustietoja) -kohdan napsauttaminen
    Change Billing Information (Muuta laskutustietoja) -kohdan napsauttaminen
  4. Kirjoita luotto- tai debit-kortin numero, vanhenemispäivä ja kortin takana oleva CVV-numero uudelleen Luottokorttitiedot-kohtaan. Jotta voit muuttaa jonkin yksittäisen tiedon, tiedot on kirjoitettava uudelleen kaikkiin kenttiin. Varmista, että laskutusosoite on oikea.
  5. Jos kortin numero ja vanhenemispäivä ovat oikeat, mutta virheilmoitus näkyy edelleen, kysy pankista tai luottoyhtiöltä, miksi maksu ei onnistu.
  6. Ota yhteyttä HP-tukeen, jos pankki- tai luottokorttiyhtiösi ei löydä vikaa kortista ja maksua ei vieläkään hyväksytä. Aloita keskustelu HP:n tukihenkilön kanssa napsauttamalla HP Instant Ink -tilisivun yläreunassa olevaa Chat-painiketta.
    Kuva : Chat-painikkeen napsauttaminen tilisivun yläreunassa
    Chat-painikkeen napsauttaminen tilisivun yläreunassa
  7. Voit etsiä paikallisen HP-tuen puhelinnumeron seuraavasti:
    1. Valitse HP Instant Ink -tilisivun Help Center (Ohjekeskus) -osiossa Contact HP Support (Ota yhteys HP:n tukeen).
    2. Täytä HP-asiakastuki – yhteydenotto -sivulla yhteydenottolomake.
    3. Valitse Näytä asetukset.
      HP:n yhteysasetukset näkyvät näytössä.
    4. Valitse Keskustele nyt tai Hae puhelinnumero.