HP OfficeJet 250 -mobiilitulostimet - Värillinen tai musta muste ei tulostu

Tämä asiakirja koskee HP OfficeJet 250-, 250C-, 252-, 252C- ja 258 Mobile All-in-One -tulostimia.
Tulostin toimii, mutta tulosteista puuttuu musta tai värillinen muste, tai tulostettu sivu on tyhjä tai siinä on erittäin vähän mustetta.
HP suosittelee, että käytät alkuperäisiä HP-mustekasetteja ja -väriainetarvikkeita. HP ei voi taata muiden valmistajien tai täytettyjen mustekasettien laatua tai luotettavuutta. Jos käytössäsi ei ole alkuperäisiä HP-kasetteja, tämän asiakirjan ohjeet eivät välttämättä ratkaise ongelmaa. Tarkista kasetin aitous osoitteessa hp.com/go/anticounterfeit.
HP SureSupply -sivustossa voit tarkistaa muste- ja värikasettien yhteensopivuuden tai ostaa uusia kasetteja ja tarvikkeita.
  1. Valitse tarvittaessa maa/alue.
    Kuva : Maan/alueen valinta
    Maan/alueen valitseminen
  2. Tilaa uusia tarvikkeita tai tarkista kasettien yhteensopivuus tulostimen kanssa näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
Aitoja HP:n kasetteja ja tarvikkeita voi ostaa myös muilta jälleenmyyjiltä.
  huomautus:
Juuri asennettujen mustekasettien kohdalla voi esiintyä kaupassa tai asennuksen aikana tapahtuneesta kovakouraisesta käsittelystä johtuvia tulostuslaatuongelmia. Jos juuri asennettujen mustekasettien kohdalla esiintyy tulostusongelmia, odota muutama tunti, kunnes automaattinen huoltorutiini on valmis, ja yritä tulostusta uudelleen.
Jos tulostimessa on aidot HP-mustekasetit, mutta tulostuslaatu ei ole hyväksyttävä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 2: Arvioitujen mustetasojen tarkastaminen
Alhainen mustetaso voi vaikuttaa tulostuslaatuun. Vaihda kaikki mustekasetit, joiden muste on vähissä tai jotka ovat tyhjiä.
  huomautus:
Mustetason varoitukset ja ilmaisimet antavat arvioita vain suunnittelutarkoituksiin. Kun muste on ilmaisimen mukaan vähissä, hanki valmiiksi vaihtokasetti, jotta tulostamiseen ei tule keskeytyksiä. Mustekasetteja ei tarvitse vaihtaa uusiin ennen kuin tulostuslaadun heikkeneminen sitä edellyttää.
Tulostimen ohjainpaneelin aloitusnäytöltä avaa paneelinäkymä sipaisemalla ohjauspaneelin näyttöä alaspäin ja valitse mustetason kuvake .
Arvioidut mustetasot tulevat ohjauspaneelin näyttöön. Kussakin mustekasetissa on jäljellä niin paljon mustetta kuin palkissa näkyy väriä.
    Kuva : Arvioidut mustetasot
    Arvioidut mustetasot
  1. Kolmivärikasetin arvioidut mustetasot
  2. Mustan värikasetin arvioidut mustetasot
Vaihe 3: Vaihda lähes tai täysin tyhjät mustekasetit
Vaihda lähes tai täysin tyhjät mustekasetit ja yritä tulostusta uudelleen. Ohita tämä vaihe, jos mustekasetit näyttivät edellisessä vaiheessa sisältävän riittävästi mustetta.
  1. Käynnistä tulostin.
  2. Varmista, että syöttölokerossa on tavallista valkoista paperia.
  3. Avaa mustekasettitilan luukku.
    Kuva : Mustekasettitilan luukun avaaminen
    Kuva: Nosta mustekasettikansi
  4. Odota, kunnes tulostin on valmiustilassa eikä siitä kuulu ääntä.
  5. Vapauta mustekasetti nostamalla mustekasetin salpaa.
    Kuva : Mustekasetin salvan avaaminen
    Kuva: Mustekasetin salvan vapauttaminen
  6. Poista mustekasetti paikastaan.
  7. Poista uusi mustekasetti pakkauksesta. Kosketa vain mustekasetin mustia muovipintoja.
    Kuva : Pitele mustekasettia vain sen sivuista
    Kuva: Pitele mustekasettia vain sen sivuista.
  8. Poista muoviteippi mustekasetista.
      varoitus:
    Älä kosketa kuparinvärisiä pintoja tai mustesuuttimia. Älä kiinnitä suojateippiä takaisin liitinpintoihin. Näiden osien käsittely voi aiheuttaa tukoksia, musteensyöttöhäiriöitä ja sähkökytkentöjen heikkenemistä.
    Kuva : Muoviteipin poistaminen
    Kuva: Muoviteipin poistaminen
  9. Työnnä uusi mustekasetti varovasti paikalleen ja paina sitä sitten eteenpäin, kunnes se napsahtaa paikalleen.
      huomautus:
    Asenna väriainekasetti vasemmalle ja musta värikasetti oikealle.
    Kuva : Mustekasetin salvan sulkeminen
    Kuva: Varmista, että mustekasetti napsahtaa tukevasti paikoilleen
  10. Vaihda muut mustekasetit tarvittaessa toistamalla edellä mainitut vaiheet
  11. Sulje mustekasettien suojakansi.
    Kuva : Kasettitilan luukun sulkeminen
    Kuva: Kasettitilan luukun sulkeminen
  12. Tulostin kohdistaa uudet mustekasetit automaattisesti.
    Jos tulostin ei kohdista mustekasetteja automaattisesti, voit kohdistaa ne tulostimen ohjauspaneelissa:
    1. Sipaise ohjauspaneelin aloitusnäyttöä vasemmalle tulostimen ohjauspaneelissa, avaa paneelinäkymä sipaisemalla alaspäin ja valitse määrityskuvake .
    2. Sipaise näyttöä ylös ja valitse sitten Tulostimen huolto, kosketa Kohdista tulostin ja kosketa sitten Jatka.
      Kohdistussivu tulostuu.
      Kuva : Esimerkki kohdistussivusta
      Esimerkki kohdistussivusta
Yritä tulostaa. Jos tulostuslaatu ei ole tyydyttävä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 4: Mustekasettien puhdistaminen
Puhdista mustekasetit automaattisella työkalulla ja arvioi tulokset.
  huomautus:
Voit välttää ongelmat, jotka edellyttävät puhdistamista, sammuttamalla tulostimen aina virtapainikkeesta.
  1. Sipaise ohjauspaneelin aloitusnäyttöä vasemmalle tulostimen ohjauspaneelissa, avaa paneelinäkymä sipaisemalla alaspäin ja valitse määrityskuvake .
  2. Sipaise näyttöä ylöspäin ja valitse Tulostimen huolto.
  3. Valitse Puhdista kasetit ja valitse sitten Jatka.
    Tulostuslaadun diagnostiikkaraportti tulostuu.
  4. Tarkista tulostuslaadun diagnostiikkaraportti.
    • Jos tulostuslaatu ei ole tyydyttävä, jatka seuraavaan puhdistustasoon valitsemalla Puhdista uudelleen. Tarvittaessa voit jatkaa kolmanteen puhdistustasoon toistamalla edelliset vaiheet.
        huomautus:
      Jos tulostuspäät ovat pahasti tukossa, kaseteille saatetaan tarvita toinen puhdistusjakso. Odota siinä tapauksessa 30 minuuttia, ennen kuin suoritat kaikki kolme puhdistustasoa uudelleen.
    • Jos tulostuslaatu on tyydyttävä, valitse Valmis. Vianmääritystä ei tarvitse jatkaa.
Jos tulostuslaatu ei ole tyydyttävä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 5: Vaihda ongelmia aiheuttava mustekasetti
Jos edelliset vaiheet eivät korjaa ongelmaa, vaihda ongelmallinen mustekasetti, vaikka mustekasetin muste ei olisi vähissä. Ongelmallinen mustekasetti on se, joka tulosti virheet tulostuslaadun diagnostiikkaraporttiin. Vaihda tulostimen mustekasetti tässä asiakirjassa annettujen ohjeiden mukaisesti.
Jos sinulla on viallinen kasetti tai tulostuspää, siinä saattaa olla voimassa takuu. Tarkista muste- tai väriainetarvikkeiden takuu osoitteesta hp.com/go/learnaboutsupplies ja tutustu sitten tarvikkeiden rajoitetun takuun tietoihin.
Kokeile tulostaa uudelleen. Jos tulostuslaatu ei ole tyydyttävä, jatka seuraavaan vaiheeseen.
Huollata tai vaihda HP-tuotteesi, jos olet suorittanut kaikki edellä kuvatut vaiheet.
Takuusivustolta http://www.support.hp.com/checkwarranty voit tarkistaa, onko tuotteesi takuu voimassa. Ota yhteyttä HP:n tukeen ja sovi korjaamisesta tai vaihdosta. Jos olet Aasian ja Tyynenmeren alueella, pyydä HP:n tukipalvelusta lisätietoja paikallisista huoltokeskuksista.
Jos tuote ei ole takuun piirissä, korjauksesta voi aiheutua kuluja.
  huomautus:
Säilytä tulostusnäyte, joka näyttää ongelman. Jos mustekasetit, tulostuspää tai tulostin vaihdetaan takuun ollessa voimassa, asiakastuki pyytää tulostusnäytteen. Jos tulostin palautetaan HP:lle, tulostusnäyte on palautettava sen mukana. Laita näyte tulostuslokeroon, kun pakkaat tulostinta toimitusta varten.