HP OfficeJet Pro 8100 ePrinter - Kiinteän tai langattoman tulostuksen asetukset

Tämä asiakirja koskee HP OfficeJet Pro 8100 ePrinters (N811a ja N811d) -tulostimia.
Tässä asiakirjassa kuvataan, miten tulostimelle asennetaan tulostinohjaimet ja muut ohjelmistot, joiden avulla sitä voidaan käyttää langattomassa verkossa. Jos verkossa on useita tietokoneita, asenna tulostinohjelmisto jokaiseen tietokoneeseen, jota aiot käyttää tulostimen kanssa.