• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Photosmart Premium -tulostimet - tulostimien asennus kiinteään tai langattomaan verkkoon

Tämä asiakirja koskee HP Photosmart Premium All-in-One C309g ja C309h -tulostimia.
Tässä asiakirjassa kuvataan, miten HP-tuotteelle asennetaan tulostusohjaimet ja muu ohjelmisto, jolla sitä voidaan käyttää langattomassa tai kiinteässä verkossa (Ethernet). Langattoman yhteyden asetusohjeet on tarkoitettu langattomaan verkkoon, jossa on tukiasema (infrastruktuuriverkko). Asiakirja kuvaa myös, miten tuotteen asennuksen voi vaihtaa USB-asennuksesta verkkoasennukseksi.
  huomautus:
Jos verkossa on useampi kuin yksi tietokone, asenna tuotteen ohjelmisto jokaiseen tietokoneeseen, jota aiot käyttää HP-tuotteen kanssa.