• Tiedot
    KORONAVIRUKSEN (COVID19) vaikutus:

Meillä on tavallista pidempi odotusaika agentin tavoittamiseen. Saadaksesi nopeampaa palvelua, ole hyvä ja käytä digitaalisia ratkaisuja, kuten Virtual Agent (englanti) ja diagnostiikka-työkaluja (englanti) tai HP-tiliäsi. Instant Ink -asiakkaat olkaa hyvä ja asioikaa instantink.com-sivustolla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP ENVY 5640- ja 5660 -tulostimet - Langattoman tulostamisen määritys

Tämä asiakirja koskee HP ENVY 5640-, 5642-, 5643-, 5644-, 5646-, 5660- ja 5665 e-All-in-One -tulostimia sekä tietokoneita, joissa on Windows tai Mac-käyttöjärjestelmä.
Ennen kun voit skannata tai tulostaa tulostimella tietokoneesta langattoman verkon kautta, sinun pitää yhdistää tulostin verkkoon ja asentaa tietokoneeseen tulostinohjelmisto.