HP-tulostimet - Tulostimen laiteohjelmiston päivittäminen tai sen tason nostaminen

Tämä asiakirja koskee HP:n Inkjet- ja LaserJet-tulostimia.
HP julkaisee säännöllisesti uusia tulostimen laiteohjelmiston versioita, joihin on tehty tuotteen parannuksia tai ongelmien korjauksia. Tulostimesta riippuen tulostimen ohjauspaneelin sovellukset saatetaan myös päivittää. Päivitä laiteohjelmisto ja sovellukset säännöllisesti saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn tulostimestasi.
Nosta laiteohjelmiston taosa käyttämällä jotakin seuraavista menetelmistä. Jos menetelmä ei toimi, kokeile jotakin toista.