HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602, M603 - 13.B9 kiinnitysyksikön paperitukos

13.B9 kiinnitysyksikön paperitukos

Voit poistaa kiinnitysyksikön tukokset seuraavasti. Tukoksen sattuessa ohjauspaneelissa saattaa näkyä ilmoitus sekä animaatio, joka opastaa tukoksen poistamisessa.
  • 13.B9.XX Tukos kiinnitysyksikössä
Noudata näitä ohjeita seuraavissa tilanteissa:
  • Kiinnitysyksikön sisään on juuttunut paperia, eikä sitä voi poistaa yläkannen tai takatulostelokeron kautta.
  • Juuttunut paperiarkki on repeytynyt, kun sitä on yritetty poistaa kiinnitysyksiköstä.
  1. Katkaise laitteesta virta.
    Kuva : Virtapainike
  2. Käännä laite siten, että sen taustapuoli on itseäsi kohti. Jos laitteeseen on asennettu valinnainen kääntöyksik­kö, nosta sitä ja vedä se suoraan irti laitteesta. Aseta se syrjään.
    Kuva : Irrota kääntöyksik­kö.
  3. Irrota virtajohto.
      vaara:
    Kiinnitysyksikkö on erittäin kuuma. Odota, että kiinnitysyksikkö jäähtyy, ennen kuin jatkat. Näin vältät pienet palovammat.
    Kuva : Virtajohdon sijainti
  4. Avaa takatulostelokero.
    Kuva : Avaa takatulostelokero
  5. Irrota takatulostelokero. Paina vasemmanpuoleisen saranan läheltä sormella tukevasti oikealle, kunnes saranan tappi irtoaa laitteen sisällä olevasta aukosta. Irrota tulostelokero kiertämällä sitä ulospäin.
    Kuva : Irrota takatulostelokero.
  6. Poista juuttunut paperi, jos se on näkyvissä.
    Jos paperi ei ole näkyvissä, työnnä kiinnitysyksikön sivuilla olevia sinisiä vipuja ylöspäin ja vedä kiinnitysyksikkö ulos.
    Kuva : Irrota kiinnitysyksikkö.
  7. Poista juuttunut paperi. Nosta tarvittaessa kiinnitysyksikön päällä olevaa mustaa muovitukea, jotta pääset käsiksi juuttuneeseen arkkiin.
      varoitus:
    Älä käytä mitään terävää tai metalliesinettä poistaessasi paperia kiinnitysosan alueelta. Saatat tällöin vahingoittaa kiinnitysosaa.
    Kuva : Poista juuttunut paperi
  8. Työnnä kiinnitysyksikköä laitteeseen, kunnes sen molemmilla puolilla olevat siniset vivut lukittuvat paikoilleen.
    Kuva : Kiinnitä kiinnitysyksikkö paikalleen
  9. Kiinnitä takatulostelokero paikalleen. Aseta saranan oikeanpuoleinen tappi laitteen sisällä olevaan aukkoon. Paina vasenta saranaa sisäänpäin ja työnnä se laitteen sisällä olevaan aukkoon. Sulje takatulostelokero.
    Kuva : Kiinnitä takatulostelokero paikalleen.
  10. Kiinnitä virtajohto tulostimeen.
    Kuva : Virtajohdon liitäntä
  11. Kiinnitä valinnainen kääntöyksik­kö takaisin paikalleen, jos se on irrotettu.
    Kuva : Kiinnitä kääntöyksik­kö paikalleen
  12. Kytke laitteeseen virta.
    Kuva : Virtapainike
  13. Jos paperitukosilmoitus näkyy yhä näytössä, tulostimessa on vielä juuttunut arkki. Etsi tukosta muista kohdista.