HP ScanJet Pro, ScanJet Enterprise Flow - Paperinsyötön ongelmat

Seuraavissa aiheissa kuvataan tavallisten paperinsyöttöongelmien ratkaisemista.

Paperitukoksia, syöttölaite syöttää sivut vinossa tai väärin tai useita sivuja kerrallaan

• Kosteiden tai märkien sivujen skannaaminen voi aiheuttaa paperitukoksia. Varmista, että skanneriin syötettävät sivut ovat täysin kuivia (muste on kuivaa ja arkeissa ei ole märkiä aineita kuten liimaa tai korjauslakkaa).
  • Varmista, että kaikki rullat ovat paikoillaan ja että rullaluukku ja asiakirjansyöttölaitteen luukku ovat kiinni.
  • Jos sivut näyttävät kulkevan vinossa skannerin paperiradalla, tarkista ohjelmistosta, skannautuuko kuva vinosti.
  • Sivuja ei ole ehkä sijoitettu oikein. Suorista sivut ja keskitä paperipino paperinohjainten avulla.
  • Paperinohjainten täytyy olla kiinni skannattavien kohteiden reunoissa. Muuten ne eivät toimi oikein. Varmista, että pino on suorassa ja että ohjaimet ovat kiinni pinon reunoissa.
  • Syöttö- tai tulostelokerossa saattaa olla liikaa sivuja. Aseta syöttölokeroon vain sallittu määrä sivuja ja poista sivuja tarvittaessa tulostelokerosta.
  • Puhdista skannerin paperirata (puhdistus voi vähentää syöttövirheitä). Jos syöttövirheitä esiintyy vieläkin, puhdista rullat. Jos syöttövirheitä esiintyy vieläkin, vaihda rullat.

Paperinsyöttö ei onnistu skannerista

Aseta sivut uudelleen syöttölokeroon ja varmista, että ne koskettavat rullia.
Asiakirjansyöttölaitteen luukkua ei ole välttämättä suljettu kunnolla. Avaa luukku ja sulje se uudelleen painamalla se kummaltakin puolelta tiukasti kiinni.
Skannerin laitteistossa voi esiintyä häiriöitä. Testaa skanneri seuraavasti:
  1. Varmista, että virtajohto on liitetty tukevasti skanneriin ja toimivaan pistorasiaan tai ylijännitesuojaan. Tarkista, palaako ohjauspaneelissa oleva virran merkkivalo. Palava valo on merkki siitä, että verkkolaite toimii.
  2. Jos virtajohto on kiinnitetty ylijännitesuojaan, varmista, että ylijännitesuoja on yhdistetty pistorasiaan ja että ylijännitesuoja on päällä.
  3. Sammuta skanneri painamalla virtapainiketta , irrota verkkolaite skannerista ja sammuta skanneriin yhdistetty tietokone. Odota 30 sekuntia, kytke verkkolaite uudelleen skanneriin ja käynnistä skanneri painamalla virtapainiketta . Käynnistä lopuksi tietokone.
  4. Kokeile skannausta uudelleen.