HP ScanJet Pro, ScanJet Enterprise Flow - Virtaongelmat

Seuraavissa aiheissa kuvataan skannerin virransaantiongelmien vianmääritystä.

Skannerin virransaannin tarkistaminen

Skanneri ja verkkolaite on yhdistetty virtajohdon avulla.
  • Tarkista, että virtajohto on tiukasti kiinni skannerissa ja pistorasiassa.
  • Jos virtajohto on kiinnitetty ylijännitesuojaan, varmista, että ylijännitesuoja on yhdistetty seinäpistokkeeseen ja että ylijännitesuoja on päällä.
  • Tarkista, että skanneri saa virtaa.

Skanneri ei käynnisty

Jos skanneri ei käynnisty virtapainikkeella , syy voi olla jokin seuraavista:
  • Skannerin virtajohto on irrotettu virtalähteestä. Tarkista, että verkkolaitetta ei ole irrotettu skannerista tai virtalähteestä.
  • Verkkolaite ei mahdollisesti toimi.

Skannerin toiminta on keskeytynyt tai sen virta on katkennut

Jos skanneri keskeyttää skannaamisen, toimi seuraavien ohjeiden mukaan. Kokeile jokaisen vaiheen jälkeen, toimiiko skanneri. Jos ongelma ei poistu, siirry seuraavaan kohtaan.
  1. Kaapelin kiinnitys voi olla löystynyt. Varmista, että sekä USB-kaapeli että verkkolaite on kiinnitetty asianmukaisesti.
    Käytä skannerin mukana toimitettua johtoa. Kaikki USB-johdot eivät välttämättä ole yhteensopivia skannerin kanssa.
  2. Tarkista, että skanneri saa virtaa.
    1. Tarkista, että ohjauspaneelin virran merkkivalo palaa.
    2. Jos virran merkkivalo ei pala, varmista virran kulku pistorasiassa tai ylijännitesuojassa, johon verkkolaite on kytketty.
    3. Jos pistorasia tai ylijännitesuoja saa virtaa, mutta virran merkkivalo ei vieläkään pala, irrota virtajohto virtalähteestä, odota 30 sekuntia ja kytke se uudelleen.
    4. Jos ongelma ei korjaannu, virtalähde voi olla viallinen. Lisää ohjeita on osoitteessa www.hp.com/go/sj2000s1, www.hp.com/go/sj3000s3, www.hp.com/go/sj5000s4 or www.hp.com/go/sj7000s3.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  4. Windows: Poista seuraavat sovellukset Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus -⁠toiminnolla (Windows Vistassa, Windows 7:ssä ja Windows 8:ssa Ohjelmat ja toiminnot -⁠toiminnolla):
    • HP ScanJet Pro 2000 s1 tai 3000 s3
    • HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4 tai 7000 s3
    • HP ScanJet Pro 3000 s3:n ISIS-ohjain
    • HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4- tai 7000 s3 -⁠mallin ISIS-ohjain
    • HP ScanJet -⁠laajennus
    • HP Scan
    • HP Smart Document Scan Software -⁠skannausohjelmisto
  5. Asenna sovellukset uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
    • Kytke USB-kaapeli ja virtalähde takaisin skanneriin. Kytke sitten virta skanneriin virtapainiketta painamalla . Asenna HP ScanJet Pro 2000 s1- tai HP ScanJet 3000 s3 -⁠ohjelmisto ja -⁠ohjaimet uudelleen.
    • Asenna sovellukset uudelleen skannerin mukana toimitetun HP:n skannausohjelmiston CD-levyn avulla.

Skannerista katkeaa jatkuvasti virta

Skanneri siirtyy oletuksena lepotilaan, kun laite on ollut käyttämättömänä 15 minuuttia. Virran säästämiseksi skannerista katkaistaan automaattisesti virta, kun laite on ollut käyttämättömänä kaksi tuntia.
Windows: Oletusasetuksia voi muuttaa näin:
  1. Käynnistä HP Scanner Tools Utility.
  2. Napsauta Settings (Asetukset) -⁠välilehteä ja valitse sopiva lepotila ja sopivat automaattisen virrankatkaisun asetukset.
    • Määritä aika, jonka käyttämättömänä oltuaan skanneri siirtyy lepotilaan. Valitse 15 minuuttia tai 59 minuuttia kohdasta Lepotila: Siirrä skanneri lepotilaan tämän ajan kuluttua: -⁠luettelosta.
    • Määritä aika, jonka kuluttua skannerista katkaistaan automaattisesti virta, jos se on ollut käyttämättömänä. Valitse sopiva arvo (1 tunti, 2 tuntia, 4 tuntia tai 8 tuntia) kohdasta Auto-Off: (Automaattinen sammutus): Katkaise skannerista virta tämän ajan kuluttua: -⁠luettelosta.
OS X: Käytä HP Utility -⁠ohjelmaa muuttaaksesi näitä oletusarvoja.