HP ScanJet Pro, ScanJet Enterprise Flow - Skannerin testaaminen

Skannerin testaaminen
Testaa skanneri seuraavasti:
  1. Varmista, että virtajohto on liitetty tukevasti skanneriin ja toimivaan pistorasiaan tai ylijännitesuojaan. Tarkista, palaako ohjauspaneelissa oleva virran merkkivalo. Palava valo on merkki siitä, että verkkolaite toimii.
  2. Jos virtajohto on kiinnitetty ylijännitesuojaan, varmista, että ylijännitesuoja on yhdistetty pistorasiaan ja että ylijännitesuoja on päällä.
  3. Sammuta skanneri painamalla virtapainiketta , irrota verkkolaite skannerista ja sammuta skanneriin yhdistetty tietokone. Odota 30 sekuntia, kytke verkkolaite uudelleen skanneriin ja käynnistä skanneri painamalla virtapainiketta . Käynnistä lopuksi tietokone.
  4. Kokeile skannausta uudelleen.