HP-tietokoneet - GeForce Experience -ohjelmiston käyttäminen ohjainvaroitusten vastaanottamiseen

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on NVIDIA -grafiikkaohjain (GPU) ja Windows 8 tai Windows 10.
Käytä GeForce Experience -ohjelmistoa asettamaan ohjaimesi päivityshälytykset. Ajantasaiset ohjaimet pitävät tietokoneesi pelaamissuorituskyvyn huipputasolla.

Ohjaimen varoitusten asettaminen GeForce Experiencessä

Suorita seuraavat askeleet avataksesi GeForce Experiencen ja asettaaksesi ohjainhälytykset:
  1. Etsi ja avaa Windowsissa GeForce Experience.
    Jos ohjelmistosi ei ole ajan tasalla, saatat nähdä näyttöruudun, joka sanoo Uudet päivitykset ovat valmiita. Napsauta ASENNA ja asenna päivitykset näyttöön tulevien ohjeiden mukaan, tai valitse EI NYT jatkaaksesi ilman päivityksiä.
  2. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset -välilehti ja valitse Tarkista päivitykset.
    Kuva : Tarkista päivitykset -valinta
    Tarkista päivitykset -valinta Asetukset-välilehdestä
  3. Määrittääksesi asetukset päivitysilmoituksille ja latauksille alareunassa olevasta Asetukset -välilehdestä valitse Lataa ohjainpäivitykset automaattisesti ja anna minun valita milloin asennan ne ja/tai Ilmoita minulle, kun GeForce-ohjaimen päivitys on saatavilla.
    Kuva : Päivitysten ilmoitusten asetukset
    Päivitysten ilmoitusten asetukset

Tarkistetaan päivitykset

Noudata ohjeita voidaksesi manuaalisesti tarkistaa ohjaimen päivitykset:
  1. Napsauta Ohjaimet-välilehteä.
    Kuva : Ohjaimet-välilehti
    Ohjaimet-välilehti on valittuna
  2. Napsauta Tarkista päivitykset välilehtien oikealta puolelta.
    Kuva : Tarkista päivitykset
    Tarkista päivitykset -painike valittuna
  3. Valitse saatavilla olevat päivitykset ja toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan ladataksesi ja asentaaksesi päivitykset.