HP DeskJet 3700 -tulostimet - Langattoman tulostamisen määritys (Windows)

Tämä asiakirja koskee seuraavia HP-tulostimia:
HP DeskJet 3720 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3721 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3722 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3730 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3732 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3733 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3735 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3752 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3755 All-in-One -tulostin
HP DeskJet 3758 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3775 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3776 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3778 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3785 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3786 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3787 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3788 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3789 All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 3790 All-in-One -tulostin
Asenna tulostinohjaimet ja muut ohjelmistot, joiden avulla tulostinta voidaan käyttää langattomassa verkossa. Jos verkossa on useita tietokoneita, asenna tulostinohjelmisto jokaiseen tietokoneeseen, jota aiot käyttää tulostimen kanssa.
Videoesittely
Videossa kerrotaan, miten langaton HP-tulostin asennetaan käyttämällä tilapäistä USB-yhteyttä.
Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen
Ennen kuin asennat tulostinohjelmiston ja liität tulostimen langattomaan verkkoon, tarkista edellytykset, kytke tietokoneeseen ja reitittimeen virta ja määritä tulostin.
  1. Voit käyttää tulostinta langattomassa verkossa. Tähän tarvitset seuraavat tarvikkeet.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen.
  3. Määritä tulostin, lisää paperia syöttölokeroon ja asenna mustekasetit. Lisätietoja tulostimen määrittämisestä on sivulla Tulostimen määritys ensimmäisellä käyttökerralla.
  4. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
Vaihe 2: Tulostinohjelmiston asentaminen
Aloita ohjelmiston asennus tietokoneessa, josta haluat tulostaa, ja lataa ja asenna HP:n täysien ominaisuuksien tulostinohjain. Se sisältää langattomat tulostusohjaimet sekä HP Printer Assistant -ohjelman skannaamiseen ja muihin tulostinhallintatoimiin.
  1. Irrota tarvittaessa USB-kaapelit tulostimesta.
  2. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/dj3700 ja lataa ja suorita HP Easy Start valitsemalla Lataa.
  3. Kun saat kehotteen valita tulostin, valitse Tulostin ei näy.
    Tulostinta ei löydy -näyttö avautuu.
    Tulostin ei näy -kohdan napsauttaminen
  4. Valitse Jatka ja valitse Langaton verkko (tarvittaessa).
    Langaton verkko (tarvittaessa) -kohdan valitseminen
  5. Valitse Jatka ja määritä tulostin langattomaan verkkoon näytön ohjeiden mukaisesti.
  huomautus:
Jos lataus ei onnistu, siirry kohtaan HP:n asiakastuki – Ohjelmistojen ja ohjainten lataus, napsauta Tulostin, kirjoita tulostimen mallinumero ja napsauta Lähetä. Vahvista, että Windows-versiosi on oikea. Napsauta Ohjaintuotteen asennusohjelmisto -otsikon alta Lataa valitaksesi koko ohjelmistopaketin tai napsauta Perusohjaimet nähdäksesi muut ohjainvaihtoehdot.
Usein kysytyt kysymykset (UKK)
Tutustu näihin langattoman verkkoyhteyden määritykseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.