HP DeskJet 3700 -tulostimet - Langattoman tulostamisen määritys (Windows)

Tämä asiakirja koskee seuraavia All-in-One-tulostimia: HP DeskJet 3720, 3730, 3732, 3733, 3752, 3755, 3758 ja DeskJet Ink Advantage 3775, 3776, 3778, 3785, 3786, 3787 ja 3788.
Asenna tulostinohjaimet ja muut ohjelmistot, joiden avulla tulostinta voidaan käyttää langattomassa verkossa. Jos verkossa on useita tietokoneita, asenna tulostinohjelmisto jokaiseen tietokoneeseen, jota aiot käyttää tulostimen kanssa.
Videoesittely
Videossa kerrotaan, miten langaton HP-tulostin asennetaan käyttämällä tilapäistä USB-yhteyttä.
Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen
Ennen kuin asennat tulostinohjelmiston ja liität tulostimen langattomaan verkkoon, tarkista edellytykset, kytke tietokoneeseen ja reitittimeen virta ja määritä tulostin.
  1. Voit käyttää tulostinta langattomassa verkossa. Tähän tarvitset seuraavat tarvikkeet.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen.
  3. Määritä tulostin, lisää paperia syöttölokeroon ja asenna mustekasetit. Lisätietoja tulostimen määrittämisestä on sivulla Tulostimen määritys ensimmäisellä käyttökerralla.
  4. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
Vaihe 2: Tulostinohjelmiston asentaminen
Aloita ohjelmiston asennus tietokoneessa, josta haluat tulostaa, ja lataa ja asenna HP:n täysien ominaisuuksien tulostinohjain. Se sisältää langattomat tulostusohjaimet sekä HP Printer Assistant -ohjelman skannaamiseen ja muihin tulostinhallintatoimiin.
  1. Irrota tarvittaessa USB-kaapelit tulostimesta.
  2. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/dj3700 ja lataa ja suorita HP Easy Start valitsemalla Lataa.
  3. Kun saat kehotteen valita tulostin, valitse Tulostin ei näy.
    Tulostinta ei löydy -näyttö avautuu.
    Kuva : Tulostin ei näy -kohdan napsauttaminen
    Tulostin ei näy -kohdan napsauttaminen
  4. Valitse Jatka ja valitse Langaton verkko (tarvittaessa).
    Kuva : Langaton verkko (tarvittaessa) -kohdan valitseminen
    Langaton verkko (tarvittaessa) -kohdan valitseminen
  5. Valitse Jatka ja määritä tulostin langattomaan verkkoon näytön ohjeiden mukaisesti.
      huomautus:
    Jos lataus epäonnistuu, siirry sivulle HP:n asiakastuki - Ohjelmisto- ja ohjainlataukset, anna tulostimen malli kehotettaessa ja tarkista käyttöjärjestelmän versio. Valitse Ohjain - tuotteen asennusohjelmisto -kohdassa Lataa täysien ominaisuuksien ohjaimen kohdalla ja käytä näytön ohjeiden mukaan ohjattua HP Download and Install Assistant -ohjelmaa.
Usein kysytyt kysymykset (UKK)
Tutustu näihin langattoman verkkoyhteyden määritykseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.