• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tulostimet - HP Smart -sovelluksen tulostinmääritys epäonnistuu (Android)

Tämä asiakirja koskee HP:n tulostimia ja Android-älypuhelimia ja -taulutietokoneita.
Kun määrität tulostimesi verkossa käyttämällä Android-laitteesi HP Smart -sovellusta, mutta et pysty suorittamaan määritystä loppuun, voit ratkaista langattoman tulostimen määrityksessä esiintyvät ongelmat tämän asiakirjan vianmääritysohjeiden avulla.
Vaihe 1: HP Smart -sovelluksen tulostinluettelon päivittäminen
Vaikka määritys on onnistunut, voi kestää useita minuutteja, ennen kuin HP Smart -sovellus havaitsee tulostimen verkossa.
Napauta HP Smart -sovelluksen aloitusnäytössä pluskuvaketta . Tulostinluettelo avautuu.
  • Jos tulostimesi on luettelossa, tulostimen määritys on valmis. Vianmääritystä ei tarvitse jatkaa.
  • Jos käyttämäsi tulostin ei ole luettelossa, katkaise tulostimen virta, odota minuutin ajan ja käynnistä tulostin. Kun tulostin on valmiustilassa eikä siitä kuulu ääntä, avaa Android-laitteen HP Smart -sovellus ja tarkista tulostinluettelo.
Jos mobiililaitteen määritysongelma ei poistu, siirry seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 2: Verkon ja tulostimen tilan tarkistaminen
Varmista, että verkko toimii oikein ja että tulostin on valmis verkon määritystä varten.
  • Varmista, että mobiililaite on liitetty verkkoon: Avaa mobiililaitteen Wi-Fi-asetukset ja varmista, että laite on yhdistetty siihen verkkoon, johon haluat liittää tulostimen.
  • Varmista, että tulostin on valmis verkon määritystä varten: Valitse yhteystyppi.
    • Langaton verkkoyhteys: Varmista, että tulostimen langattoman yhteyden kuvakkeen vieressä oleva valo palaa yhtäjaksoisesti tai vilkkuu. Jos langattoman yhteyden merkkivalo ei pala tai vilku, paina Langaton-painiketta tai avaa Langaton verkko- tai Asetukset-valikko ja varmista, että langaton signaali on käytössä.
    • Kiinteä verkkoyhteys: Tarkista, että kaapeli on kytketty tulostimen Ethernet-porttiin ja vapaaseen porttiin reitittimessä. Kun kaapeli on kytketty, vihreän yhteysmerkkivalon pitäisi palaa tasaisesti ja oranssin vilkkua.
      Kytke Ethernet-kaapeli tulostimeen ja reitittimeen
  • Tarkista reitittimen taajuusalue: Useimmat reitittimet voivat toimia sekä 2,4 gigahertsin että 5,0 gigahertsin taajuudella, mutta kaikki HP-tulostimet eivät tue molempia taajuuksia. Varmista, että reitittimen 2,4 gigahertsin taajuusalue on käytössä ja lähettää signaalia. Jos reititin käyttää erillisiä verkkonimiä (SSID-tunnus) kummallekin taajuusalueelle, yhdistä tulostin 2,4 gigahertsin taajuusalueella toimivaan SSID-tunnukseen.
  • Poista älykäs verkon vaihto käytöstä Samsung-laitteissa: Varmista, että Älykäs verkon vaihto -asetus ei ole valittuna Wi-FI-asetuksissa tai lisäasetuksissa.
      huomautus:
    Kaikissa Samsung-laitteissa ei ole Älykäs verkon vaihto -valintaa.
    Älykäs verkon vaihto -asetuksen poistaminen käytöstä
  • Sammuta mobiilidatayhteys (Android OS 7 ja uudemmissa laitteissa): Sammuta väliaikaisesti mobiilidatayhteys tulostimen asennuksen ajaksi parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
  • Varmista, että tulostin ei ole virransäästötilassa tai lepotilassa: Varmista, että tulostimeen on kytketty virta ja että se on valmis liitettäväksi verkkoon.
  • Katkaise lähellä olevien tulostimien virta: Jos sinulla on useita langattomia tulostimia lähekkäin, niiden virran katkaiseminen voi vähentää langattoman signaalin häiriöitä tulostinmäärityksen aikana.
Jos mobiililaitteen määritysongelma ei poistu, siirry seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 3: Määritä tulostin HP Smart -sovelluksella uudelleen
Kun olet varmistanut, että verkko toimii oikein ja että tulostin on valmis liitettäväksi verkkoon, määritä tulostimen verkkoyhteys HP Smart -sovelluksella.
Napauta HP Smart -sovelluksen aloitusnäytössä pluskuvaketta . Tulostinluettelo avautuu.
  • Jos tulostimesi on luettelossa ja sen alla on merkintä HP-Setup > [tulostimesi malli], napauta tulostinta ja määritä sitten tulostin näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
    Esimerkki: HP-Setup > [tulostimesi malli]
  • Jos tulostimesi ei ole luettelossa, valitse Tulostin ei ole luettelossa ja Auta uuden tulostimen määrityksessä. Määritä sitten tulostin näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.
  • Jos verkkoon kaapelilla liitetyn tulostimen määritys mobiililaitteella epäonnistuu edelleen, katso lisäohjeita HP:n tuen yhteystiedoista.
  • Jos langattoman tulostimen määritys mobiililaitteella epäonnistuu edelleen, siirry seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 4: Tulostimen yhdistäminen verkkoon manuaalisesti (vain langattomat yhteydet)
Yhdistä tulostin verkkoon manuaalisesti, jotta HP Smart -sovellus löytää tulostimen. Valitse tulostimesi ohjauspaneelin tyyppi.