• Palaute

HP:n pöytätietokoneet - päivämäärän ja kellonajan asettaminen, kello jättää, kellonaika ja päivämäärä ovat väärin (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10.
Tietokone käyttää päivämäärää ja kellonaikaa
  • tiedostojen luonti-, muokkaus- ja poistoaikojen määrittämiseen
  • sähköpostiviestien ja järjestelmän palautuspisteiden hallintaan
  • muiden tärkeiden järjestelmää koskevien toimien hallintaan.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten voit muuttaa tietokoneen päivämäärän ja kellonajan asetuksia, ottaa käyttöön Internet-ajan ja tehdä tietokoneen yleisten kello-ongelmien vianmäärityksen.
Kellonaika ja päivämäärä näkyvät lukitusnäytössä ja tehtäväpalkissa.
Tehtäväpalkissa näkyvä kellonaika ja päivämäärä