HP LaserJet Enterprise MFP, HP OfficeJet Enterprise MFP - Fluoresoiva korostus ei näy kopioitaessa tai skannattaessa

Ongelma
Fluoresoiva korostus ei ole näkyvissä tai näkyy odotettua vaaleampana tai tummempana asiakirjoissa, jotka kopioidaan tai skannataan HP LaserJet Enterprise MFP- tai HP OfficeJet Enterprise MFP -laitteella.
Syy
Fluoresoivat korostusmusteet heijastavat tavallisesti enemmän valoa kuin paperiin imeytyy. Tämän heijastuksen vuoksi kuva ei välttämättä näy tai kopiokone/skanneri saattaa tulkita kuvan valkoiseksi tai harmaaksi. Lisäksi väri- ja musteominaisuudet vaihtelevat merkittävästi käytetyn korostusmusteen merkin mukaan. Näiden erojen vuoksi kopioitujen tai skannattujen kuvien korostettu teksti ei välttämättä näy lainkaan tai sen väri voi muuttua (esimerkiksi oranssi korostusväri saattaa näyttää kopiossa/skannauksessa ruskealta).
Ratkaisu
HP Enterprise -tulostimille kehitetty laiteohjelmiston parannus parantaa värien toistoa skannattaessa tekstiasiakirjoja, joissa on käytetty fluoresoivaa korostusta.
Seuraavilla asetuksilla voit mukauttaa tapaa, jolla korostettu teksti tai kuvat kopioidaan tai skannataan.
Vaihtoehto 1: Korostuksen parantaminen tekstiasiakirjoissa uusimman laiteohjelmiston avulla
Jos haluat muuttaa tapaa, jolla korostettu teksti kopioidaan tai skannataan, kun asiakirjoissa on enimmäkseen tekstiä, päivitä laiteohjelmisto ja valitse ohjauspaneelin Tekstin/kuvan optimointi -valikosta Teksti-vaihtoehto, kun kopioit tai skannaat.
  huomautus:
Jos et voi päivittää laiteohjelmistoa tai asiakirjassa on enimmäkseen kuvia tai valokuvia, katso kohtaa Vaihtoehto kaksi: Korostuksen parantaminen asiakirjoissa kuvansäätöasetuksilla.
Vaihe 1: Laiteohjelmiston päivittäminen
  1. Etsi tulostinten laiteohjelmiston vähimmäisversio seuraavan taulukon avulla.
    Enterprise-tulostimet, joita tämä koskee
    Tarvittava laiteohjelmiston vähimmäisversio
    HP Color LaserJet Enterprise M527 MFP
    FutureSmart 3.6
    HP Color LaserJet Enterprise M577 MFP
    FutureSmart 3.6
    HP Color LaserJet Enterprise M630 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M680 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP LaserJet Enterprise M725 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M775 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP LaserJet Enterprise M830 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Color LaserJet Enterprise M880 MFP
    FutureSmart 3.6.1
    HP Officejet Enterprise Color MFP X585
    FutureSmart 3.6.1
  2. Päivitä laiteohjelmisto edellä olevassa taulukossa mainittuun versioon.
      huomautus:
Vaihe 2: Valitse Teksti-asetus, kun kopioit tai skannaat (tekstiasiakirjat)
  huomautus:
Nämä ovat tilapäisiä asetuksia. Kun työ on valmis, tulostin palauttaa oletusasetukset käyttöön. Jos haluat käyttää tätä oletusasetuksena, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Kopio, Sähköposti, Tallennus verkkokansioon, Lähetys sähköpostiin- tai Lähetys kohteeseen… -vaihtoehto.
  2. Valitse Lisävaihtoehtoja ja Tekstin/kuvan optimointi.
  3. Valitse Teksti-vaihtoehto ja valitse OK.
      huomautus:
    Teksti-tila sopii parhaiten korostetun tekstin skannaamiseen. Voit ottaa laiteohjelmiston parannuksen käyttöön valitsemalla tämän vaihtoehdon.
    Kuva : Tekstin/kuvan optimointiasetukset Teksti-vaihtoehdon valitseminen
  4. Valitse Käynnistä.
Vaihtoehto 2: Korostuksen parantaminen asiakirjoissa kuvansäätöasetuksilla
Jos et voi päivittää laiteohjelmistoa tai haluat muuttaa sitä, miten korostettu teksti kopioidaan tai skannataan, kun asiakirjoissa on enimmäkseen kuvia tai valokuvia, optimoi kuvanlaatu seuraavasti ohjauspaneelista kopiointia tai skannausta varten. Näissä ohjeissa ehdotetaan kopiointi-/skannausasetuksia asiakirjoille, joissa on flueresoivia korostuksia, kun haluat korostuksen näkyvän kopiossa tai skannauksessa. Jos asiakirjassa on pieni kuva ja enimmäkseen tekstiä, katso kohtaa Vaihtoehto yksi: Korostuksen parantaminen tekstiasiakirjoissa uusimman laiteohjelmiston avulla.
  huomautus:
Nämä ovat tilapäisiä asetuksia. Kun työ on valmis, tulostin palauttaa oletusasetukset käyttöön. Jos haluat käyttää tätä oletusasetuksena, ota yhteys järjestelmänvalvojaan.
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Kopio, Sähköposti, Tallennus verkkokansioon, Lähetys sähköpostiin- tai Lähetys kohteeseen… -vaihtoehto.
  2. Vaihda Kuvansäätöasetuksiin seuraavat suositellut vaihtoehdot:
    • Säädä Taustan tyhjennys -asetusta vasemmalle -1.
      Kuva : Kuvansäätöasetukset: taustan tyhjennyksen säätäminen
    • Säädä Tummuus-asetusta oikealle +2.
    • Säädä Kontrasti-asetusta oikealle +2.
    • Säilytä Terävyys-asetuksen oletus.
Lisätietoja on tiedotteessa Korostettujen kuvien kopioiminen tai sähköinen skannaaminen (c04949243).