• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Pro - 20.xx (muistivirhe)- ja 21.xx (tulostusvirhe) -virheilmoitusten vianmääritys

20.xx (muistivirhe)- ja 21.xx (tulostusvirhe) -virheilmoitusten vianmääritys
Tässä asiakirjassa on tietoja yleisten muistin rajoituksiin ja tulostusvirheisiin liittyvien virheilmoitusten ratkaisemisesta. Asiakirja ei sisällä kaikkia HP LaserJet Pro -tulostinten mahdollisia virhekoodeja.
Seuraavassa taulukossa on lueteltu HP LaserJet -tulostinten yleiset ohjauspaneelin ohjeet ja tapahtumakoodit. Siinä on lueteltu myös koodien kuvaukset ja virheiden korjaamiseen suositellut toimenpiteet.
Ohjauspaneelin ohje / tapahtumakoodi
Kuvaus
Suositeltava toimenpide
20,0000
Muisti lopussa tulostettaessa
Tulostimen RAM-muisti ei riitä tulostustyön käsittelemiseen.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä tulostaa työ uudelleen. Jos ongelma ei poistu, kokeile jotakin toista tulostinohjainta. Voit ladata tulostinohjaimet tulostimen tukisivustosta. Siirry osoitteeseen www.hp.com/go/support.
Kun käytät PCL 6-ohjainta, käytä Rasterioptimointi-asetusta.
Lisää muistia mahdollisuuksien mukaan.
20,0001
Muisti lopussa kopioitaessa
Tulostimen RAM-muisti ei riitä kopiointityön käsittelemiseen.
Kokeile tehdä yksi kopio kerralla useiden sijasta.
Jos teet useita kopioita, poista lajittelu käytöstä.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä työtä uudelleen.
20,0002
Muisti lopussa skannatessa
Tulostimen RAM-muisti ei riitä skannaustyön käsittelemiseen.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä työtä uudelleen.
20,0003
Muisti lopussa valokuvia käsiteltäessä
Tulostimen RAM-muisti ei riitä valokuvatulostustyön käsittelemiseen.
Aseta USB-muistitikku, jolla on vähemmän tiedostoja kuin nykyisellä USB-muistitikulla.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä työtä uudelleen.
20,0004
Muisti lopussa faksattaessa
Tulostimen RAM-muisti ei riitä faksityön käsittelemiseen.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä työtä uudelleen.
20,0004
Muisti lopussa Fax Flashissa
Tulostimen RAM-muisti ei riitä muistitikun faksityön käsittelemiseen.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä työtä uudelleen.
20,0006
Muisti lopussa skannauksen kalibroinnissa
Tulostimen RAM-muisti ei riitä skannauksen kalibroinnin käsittelemiseen.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä työtä uudelleen.
21,0000
Tulostusvirhe
Tulostimessa ilmeni sisäinen ongelma, ja työ epäonnistui.
Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen ja yritä tulostaa työ uudelleen. Jos ongelma ei poistu, kokeile jotakin toista tulostinohjainta. Voit ladata tulostinohjaimet tulostimen tukisivustosta. Siirry osoitteeseen www.hp.com/go/support.