• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Pavilion x360 - 11-u002no (ENERGY STAR) Tietokoneen tekniset tuotetiedot

Laitteisto
Tuotenumero
W9U77EA
Tuotteen nimi
HP Pavilion x360 11-u002no (ENERGY STAR)
Mikroprosessori
Intel® Pentium® N3710 -suoritin (1,6–2,56 GHz, 2 Mt:n välimuisti, neljä ydintä)
Flash cache
8 Gt
Muististandardi
4 Gt:n DDR3L-1600 SDRAM ­muisti (1×4 Gt)
Näytönohjain
Intel® HD 405 -näytönohjain
Kiintolevy
SATA SSHD (500 Gt, 5400 k./min)
Näyttö
Lävistäjältään 29,5 cm:n (11,6 tuuman) monikosketuseleitä tukeva, WLED-taustavalaistu IPS-teräväpiirtonäyttö (1 366 × 768), jossa reunasta reunaan ulottuva lasi
Näppäimistö
Täysikokoinen näppäimistö erillisillä näppäimillä ja numeronäppäimistöllä
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva HP Imagepad -kosketuslevy
Langaton yhteys
Intel 802.11ac (1×1) Wi-Fi® ja Bluetooth® 4.2 -yhdistelmä (Miracast-yhteensopiva)
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 HDMI-liitäntä; 1 kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä; 1 USB 2.0 -portti; 2 USB 3.0 -porttia
Vähimmäismitat (L x S x K)
30,6×20,8×1,93 cm
Paino
1,41 kg
Virtalähteen tyyppi
45 W:n verkkolaite
Akkutyyppi
3-kennoinen 41 Wh:n litiumioniakku
Webcam
HP Wide Vision -teräväpiirtokamera digitaalisella kaksoismikrofonilla
Ääniominaisuudet
B&O PLAY; HP Audio Boost; stereokaiuttimet
Ohjelmisto
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home 64
HP apps
HP CoolSense; HP Lounge; HP 3D DriveGuard
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
CyberLink PowerDirector; Netflix
Software - Productivity & finance
Kuukauden kokeiluversio uusille Microsoft® Office 365 -asiakkaille