HP-tietokoneet - Kynän käyttämine Windows Inkin työtilassa (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on Windows 10.
Windows Inkin työtilan avulla voit avata tarralappu-, luonnoslehtiö- ja Snip & Sketch -sovellukset Windowsissa, ja se on integroitavissa Cortanaan.
huomautus:
Voit käyttää Windows Inkin työtilaa myös hiirellä tai näppäimistöllä. Eri sovellusten Windows Inkin työtilassa tukemat menetelmät vaihtelevat.
Avaa Windows Inkin työtila napsauttamalla Windows Ink Workspace (Windows Inkin työtila) -kuvaketta tehtäväpalkissa.
 Windows Inkin työtila
Jos kuvake ei näy tehtäväpalkissa, siirry Toolbars (Työkalurivit) -valikkoon napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa tehtäväpalkissa, ja valitse sitten Show Windows Ink Workspace button (Näytä Windows Inkin työtilan painike).
Työkalurivit-valikko, jossa Näytä Windows Inkin työtila on korostettuna