• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tuotteet, jotka on testattu Windows 10 -käyttöjärjestelmällä

Alla olevissa tiedoissa on luettelo HP-tuotteista, jotka on testattu Windows 10 Creators -päivitystoiminnolla (versio 1709). Tietokonetuotteita, jotka eivät ole Windows 10 Creators -päivitystaulukossa, ei ole testattu HP:n toimesta tätä päivitystä varten, eikä HP välttämättä tue niitä Windows 10 -käyttöjärjestelmälle. Lisätietoja Microsoftilta Windows 10 Creators -päivitystä koskien saat osoitteesta https://support.microsoft.com/windows.
Jos haluat jatkaa Windows 10 -käyttöjärjestelmän käyttöä testaamattomalla järjestelmällä, tutustu Microsoft Windows -tukisivuun saadaksesi lisää tietoja ja tukea.
Lisätietoja
Lisätietoja Microsoftin Windows 10 syksyn Creators päivitys tutustumalla support.microsoft.com.