• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - OXPd:n määrittäminen ja käyttäminen asiakirjatyönkulkujen käyttöönottoa varten

Johdanto
HP Imaging and Printing Open Extensibility Platform for Devices -ohjelma (OXPd:Workflow) tarjoaa keinon käyttää tuotetta asiakirjojen työnkulun hallintaan tai laajentaa tuotteen ominaisuuksia muilla tavoilla. Tietoja työnkulun asiakirjasta tai työnkulun hallinnassa tarvittavista metatiedoista on tuotteeseen ladattavassa XML-kokoonpanotiedostossa. Voit lähettää laitteeseen kokoonpanotiedostoja HP:n sulautetun verkkopalvelimen OXPd:Workflow-ohjelmiston avulla.
Vaihe 1: HP:n sulautetun verkkopalvelimen (EWS) avaaminen
  1. FutureSmart 3: Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Verkko-painiketta .
    FutureSmart 4: Näytä tulostimen IP-osoite tai isäntänimi painamalla tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä tietokuvaketta ja painamalla sitten verkon kuvaketta .
  2. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa kuin se näkyy tulostimen ohjauspaneelissa. Paina tietokoneen näppäimistön Enter-näppäintä. Sulautettu verkkopalvelin avautuu.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selainikkunassa
      huomautus:
    Jos selaimessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan sivuston käyttö ei ehkä ole turvallista, jatka sivustoon siitä huolimatta. Tämän sivuston käyttö ei vahingoita tietokonetta.
Vaihe 2: Määritä OXPd: Workflow-toimintojen määrittäminen
  1. Valitse yläosan siirtymisvälilehtien avulla Skannaus/digitaalilähetys.
  2. Valitse vasemmassa siirtymisruudussa OXPd: Workflow.
  3. Määritä OXPd: Workflow-toiminnot:
    • Versiot-alue: Tässä kohdassa kerrotaan OXPd:Workflow-ohjelmiston nykyinen versio. Sen kenttiä ei voi muokata.
    • Asennettu määritystiedosto -alue: Tässä kohdassa on tietoja nykyisestä kokoonpanotiedostosta. Voit ladata uuden kokoonpanotiedoston seuraavalla tavalla: napsauta Selaa-painiketta ja etsi tiedosto, napsauta Lataa-painiketta ja lataa tiedosto tuotteeseen. Jos haluat poistaa nykyisen tiedoston laitteesta, napsauta Poista nykyinen tiedosto -painiketta.
    • URL-kyselypalvelu-alue: kokoonpanotiedoston lataamisen lisäksi voit määrittää enintään neljä URL-osoitetta, joista OXPd:Workflow-ohjelmisto tarkistaa kokoonpanotiedot määrätyin väliajoin. Lisää kullekin URL-osoitteelle tunnistautumiseen tarvittava käyttäjätunnus ja salasana. Kirjoita Hakujen väli: -kenttään aikaväli (minuutteina), jonka kuluttua tuote tarkistaa kokoonpanotiedot URL-osoitteesta. Tallenna tiedot napsauttamalla Käytä asetuksia -painiketta.
    • Pakota päivitys -alue: käyttämällä URL-kyselypalvelutoimintoa voit hakea kokoonpanotiedot välittömästi sen sijaan, että odottaisit määritetyn kyselyaikavälin loppuun. Hae kokoonpanotiedot välittömästi napsauttamalla Pakota päivitys nyt -painiketta.