HP OfficeJet 3830, DeskJet 3830 -tulostimet - Langattoman tulostimen asennus

Tämä asiakirja koskee seuraavia tulostimia: HP OfficeJet 3830, 3831, 3832, 3833, 3834, 3835 ja DeskJet Ink Advantage 3835, 3836 ja 3838 All-in-One.
Ennen kun voit skannata tai tulostaa tulostimella tietokoneesta verkon kautta, sinun pitää yhdistää tulostin verkkoon ja asentaa tietokoneeseen tulostinohjelmisto. Näiden ohjeiden avulla voit asentaa tulostimen langattomaan verkkoon.

Lisää aiheesta

Siirry kohtaan ePrint-yhteensopivan tulostimen asentaminen ja käyttäminen Chromebookissa ja lue lisää tulostimen määrittämisestä Chromebookissa.