• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n pöytätietokoneet - Tietokoneesta ei kuulu ääntä (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-pöytätietokoneita, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä.
Tämän asiakirjan ohjeissa on kuvattu vianmääritys- ja korjaustoimet, kun tietokoneesta ei kuulu ääntä (äänenvoimakkuuden säätö tai audio ei toimi).