HP PageWide Enterprise Color 556 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/pagewidecolor556.

Tekniset tiedot

Mallinimi
Tuotenumero
556dn
G1W46A
556xh
G1W47A
Paperinkäsittely
Lokero 1 (50 arkin lokero)
Lokero 2 (500 arkin lokero)
Lokero 3 (500 arkin lokero)
Valinnainen
Tulostinjalusta
Valinnainen
Valinnainen
3 x 500 arkin paperinsyöttölaite ja jalusta (yhteensä 1 500 arkin kapasiteetti)
Valinnainen
Valinnainen
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Liitettävyys
10/100/100 Ethernet LAN -liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Hi-speed USB 2.0
Helppokäyttöinen USB-portti, tulostamiseen ilman tietokonetta ja laiteohjelmiston päivittämiseen
Laitteiston liitäntä (HIP) lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
Valinnainen
HP:n integroitu lähiviestintä (NFC)- ja Wireless Direct Print -toiminto mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
HP:n Jetdirect 3000w NFC-/Wireless -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Muisti
1,28 Gt perusmuistia
huomautus:
Perusmuisti on laajennettavissa 2,0 gigatavuun DIMM-muistimoduulin avulla.
Massamuisti
4 Gt:n sisäinen multimediaohjain (eMMC)
Ei tuettu
HP:n suojattu High-Performance-kiintolevy, 320 Gt
Ei tuettu
Tietosuoja
HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Ohjauspaneelin näyttö ja näppäimistö
Värikosketusnäytön ohjauspaneeli
Tulostus
Tulostaa 50 sivua minuutissa A4-paperille ja 50 sivua minuutissa Letter-paperille Professional-tilassa.
Tulostaa 75 sivua minuutissa A4-paperille ja 75 sivua minuutissa Letter-paperille General Office -tilassa.
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Töiden tallentaminen tulostimen muistiin myöhempää tai yksityistä tulostamista varten

Tuetut käyttöjärjestelmät

Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia Windows PCL 6- ja HP-tulostinohjaimia OS X -käyttöjärjestelmälle sekä pakkauksessa olevaa ohjelmiston asennus-CD-levyä.
Windows: HP:n ohjelmistoasennus-CD asentaa HP PCL.6 ‑tulostinohjaimen version 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen version 3 tai HP PCL-6 ‑tulostinohjaimen version 4 Windows-käyttöjärjestelmän version mukaan sekä muita valinnaisia ohjelmia täyttä asennusohjelmaa käytettäessä. Lataa HP PCL.6 -tulostinohjaimen versio 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen versio 3 tai HP PCL-6 ‑tulostinohjaimen versio 4 tähän tulostimeen tulostintuen sivustosta: www.hp.com/support/pagewidecolor556.
OS X: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start joko osoitteesta 123.hp.com tai Print Support ‑sivulta, ja asenna HP-tulostinohjain HP Easy Start -apuohjelmalla. HP Easy Start -ohjelmisto ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain on asennettu (ohjelmistoasennus-CD-levyltä (Windows) tai verkosta saatavalla asennusohjelmalla (OS X))
Huomautukset
Windows® XP SP3, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle.
Windows Vista®, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2003 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Microsoft lopetti Windows Server 2003 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2003 -käyttöjärjestelmälle
Windows 7 SP1, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston täyden asennuksen yhteydessä.
Windows 8, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows 8 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 8.1, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows 8.1 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 10, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2008 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2008 SP2, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaiset tulostinohjaimet tukevat sitä.
Lataa ohjain HP:n verkkosivustosta ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaiset tulostinohjaimet tukevat sitä.
Lataa ohjain HP:n verkkosivustosta ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan
HP-tulostinohjain on ladattavissa HP Easy Start -sivulta. HP:n OS X ‑asennusohjelmisto ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn.
Voit ladata asennusohjelman OS X ‑käyttöjärjestelmälle HP Easy Start -sivulta.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Lataa tulostinohjelmisto annettujen ohjeiden mukaisesti.
huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/pagewidecolor556 HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD ‑ohjaintuesta siirtymällä osoitteeseen www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
OS X
  • CD-ROM- tai DVD-asema tai Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 400 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa

Mobiilitulostusratkaisut

Tulostin tukee seuraavia mobiilitulostusohjelmistoja:
  • HP ePrint -ohjelmisto
    huomautus:
    HP ePrint -ohjelmisto tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows 7 SP 1 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen); Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen); Windows 10 (32- ja 64-bittinen); ja OS X -versiot 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite ja 10.11 El Capitan.
  • HP ePrint -sähköpostitulostus (edellyttää, että HP-verkkopalvelut ovat käytössä ja että tulostin on rekisteröity HP Connected -sivustossa)
  • HP ePrint -sovellus (saatavilla Android-, iOS- ja Blackberry-laitteille)
  • ePrint Enterprise -sovellus (tuettu kaikissa tulostimissa, joissa on ePrint Enterprise Server -ohjelmisto)
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-tulostus

Tulostimen mitat

Mallin dn mitat
    Kuva : Mallin dn mitat
  1. 457 mm
  2. 463 mm
  3. 530 mm
  4. 22,2 kg
Mallin xh mitat
    Kuva : Mallin xh mitat
  1. 597 mm
  2. 463 mm
  3. 530 mm
  4. 34,1 kg
Lokeron 3 mitat
    Kuva : Lokeron 3 mitat
  1. 138 mm
  2. Lokero suljettuna: 396 mmLokero avattuna: 678 mm
  3. Vasen alaluukku suljettuna: 514 mmVasen alaluukku avattuna: 1038 mm
  4. 5,4 kg
Tulostinjalustan mitat
    Kuva : Tulostinjalustan mitat
  1. 640 mm
  2. Lokero suljettuna: 669 mmLokero avattuna: 810 mm
  3. Vasen alaluukku suljettuna: 669 mmVasen alaluukku avattuna: 1040 mm
  4. 31,2 kg
3 x 500 arkin paperinsyöttölaitteen ja jalustan mitat
    Kuva : 3 x 500 arkin paperinsyöttölaitteen ja jalustan mitat
  1. 642 mm
  2. Lokero suljettuna: 669 mmLokero avattuna: 795 mm
  3. Vasen alaluukku suljettuna: 669 mmVasen alaluukku avattuna: 1040 mm
  4. 35,8 kg
Mallin xh mitat tulostinjalustan kanssa
    Kuva : Mallin xh mitat tulostinjalustan kanssa
  1. 1297 mm
  2. 669 mm
  3. 669 mm
  4. 59,9 kg
Mallin dn 3 x 500 arkin paperinsyöttölaitteen ja jalustan mitat
    Kuva : Mallin dn 3 x 500 arkin paperinsyöttölaitteen ja jalustan mitat
  1. 1099 mm
  2. 669 mm
  3. 669 mm
  4. 58 kg

Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt

Virrankulutus

Virrankulutus (keskimäärin watteina)1, 2
Tulostinsarja3
Tulostus
Valmis
Lepotila
Manuaalinen käynnistys / automaattinen sammutus
Poissa käytöstä
HP PageWide Enterprise Color 556
52 W
dn-mallit: 12 W
xh-mallit: 15 W
dn-mallit: 6,3 W
xh-mallit: 7,5 W
0,3 W
0,03 W
1Arvot vaihtelevat.
2Ilmoitettu teho on kaikkien tulostinmallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.
3Nopeus Professional-tilassa on 50 sivua minuutissa (A4-kokoinen paperi) ja 53 sivua minuutissa (Letter-kokoinen paperi). Nopeus General Office -tilassa on 75 sivua minuutissa (A4-kokoinen paperi) ja 79 sivua minuutissa (Letter-kokoinen paperi).

Sähkötekniset tiedot

Tulojännite: 100–240 V AC (+/-10 %), 50/60 Hz (+/-3 Hz)
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.

Äänipäästöt

HP PageWide Enterprise Color 5561
Äänitehotaso
Tulostus (50 sivua minuutissa)
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LWAd = 6,9 beliä (A) (69 dB(A))
LWAd = 3,5 beliä (A) (35 dB(A))
Äänenpaine laitteen vieressä
Tulostus
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LpAm = 55 dB(A)
LpAm = 17 dB(A)
1Ääniarvot voivat muuttua. Testattu kokoonpano: HP PageWide Enterprise Color 556dn, yksipuolinen tulostus A4-kokoiselle paperille 50 sivua minuutissa.

Käyttöympäristöalue

Käyttöympäristömääritykset
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17 - 25 °C
15–30 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10–80 %
Korkeus
Ei käytössä
0–3048 m