HP PageWide Enterprise Color 556, MFP 586 - Valinnaisen lokeron 3 (1 x 500 arkin paperinsyöttölaite) asentaminen

Valinnaisen lokeron 3 (1 x 500 arkin paperinsyöttölaite) asentaminen
Tässä asiakirjassa kuvataan HP PageWide Enterprise Color MFP 586- ja HP PageWide Enterprise Color 556 -tulostimien valinnaisen lokeron 3 asentaminen.
  1. Ota lokero 3 pakkauksesta ja poista pakkausmateriaali. Varmista, että sisältö vastaa tätä kuvaa.
      huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
    Kuva : Laatikon sisältö
  2. Sammuta tulostin painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Tulostimen sammuttaminen
  3. Irrota virtajohto ja USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Kaapelien irrottaminen
  4. Avaa lokero 2 ja poista se kokonaan tulostimesta.
    Kuva : Lokeron 2 poistaminen
  5. Aseta lokero 3 tukevalle alustalle, ja aseta tulostin lokeron 3 päälle. Kohdista tulostin lokeron päällä olevien kohdistustappien avulla.
      varoitus:
    HP suosittelee kahta henkilöä tulostimen siirtämiseen.
    Kuva : Tulostimen asettaminen lokeron päälle
  6. Aseta lokeron 2 alaosassa oleviin reikiin kaksi neljäsosakierroksen käännettävää ruuvia ja käännä ne lukitusasentoon.
    Kuva : Aseta ruuvit lokeroon 2 ja lukitse lokero 3
  7. Aseta lokero 2 tulostimeen ja sulje lokero.
    Kuva : Sulje lokero 2
  8. Avaa lokero 3.
    Kuva : Lokeron 3 avaaminen
  9. Irrota kuljetustuki lokerosta.
    Kuva : Pakkausmateriaalien poistaminen
  10. Säädä paperin pituusohjainta tarttumalla säätösalpaan ja painamalla sitä ulospäin.
    Kuva : Säädä ohjaimia
  11. Lisää paperi lokeroon.
    Kuva : Lokeron täyttäminen
  12. Säädä paperinohjaimet paperin koon mukaan tarttumalla säätösalpaan ja työntämällä sitä sisäänpäin. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
      huomautus:
    Älä säädä paperinohjaimia tiukasti paperipinoa vasten. Säädä ne lokeron pykäliin tai merkkeihin.
    Kuva : Säädä ohjaimia
  13. Sulje lokero.
    Kuva : Sulje lokero
  14. Liitä virtajohto ja USB- tai verkkokaapeli.
    Kuva : Kaapelien liittäminen
  15. Kytke tulostimeen virta painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Kytke virta tulostimeen
  16. OS X: Asennettujen lisälaitteiden luettelon pitäisi päivittyä automaattisesti ensimmäisen tulostustyön aikana, kun lisälaite on asennettu. Jos näin ei tapahdu, toimi seuraavasti:
    1. Valitse omenavalikosta Järjestelmäasetukset.
    2. Valitse Print & Scan (Tulostus ja skannaus) (tai Printers & Scanners (Tulostimet ja skannerit)).
    3. Valitse tulostin, valitse Asetukset ja tarvikkeet ja valitse sitten Vaihtoehdot-välilehti.
    4. Määritä lisälaite manuaalisesti.
    Windows® 8.0, 8.1 ja 10: Jos liität lisälaitteen tulostimen ohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
    1. Windows® 8.0 ja 8.1: Siirry vierittämällä näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta hiiren kakkospainikkeella näyttöön tulevaa ikkunaa.
      Windows® 10: Napsauta avoimen työpöydän vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta hiiren kakkospainikkeella.
    2. Valitse Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -kohdasta Näytä laitteet ja tulostimet.
    3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
    4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
    5. Päivitä asennetut lisälaitteet. Vaiheet vaihtelevat yhteystyypin ja tulostinohjaimen mukaan:
      • Verkko- tai USB-yhteydet HP Universal Print Driver (UPD) -ohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nytAutomaattinen määritys -osan Asennettavat vaihtoehdot -kohdasta.
      • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL 6 -tulostinohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nyt.
      • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL-6 -tulostinohjaimen versiota 4 käytettäessä: Asenna tarvittava lisälaite manuaalisesti napsauttamalla asennettavan lokeron vieressä olevaa avattavaa valikkoa. Valitse Asennettu.
    Windows® 7: Jos liität lisälaitteen tulostinohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
    1. Varmista, että tulostin on päällä ja kytketty tietokoneeseen tai verkkoon.
    2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse sitten Laitteet ja tulostimet.
    3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet.
    4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
    5. Päivitä asennetut lisälaitteet. Vaiheet vaihtelevat yhteystyypin ja tulostinohjaimen mukaan:
      • Verkko- tai USB-yhteydet HP Universal Print Driver (UPD) -ohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nytAutomaattinen määritys -osan Asennettavat vaihtoehdot -kohdasta.
      • Verkko- tai USB-yhteydet HP PCL 6 -tulostinohjainta käytettäessä: Valitse Päivitä nyt.
    Windows® XP ja Windows Vista®: Jos liität lisälaitteen tulostinohjelmiston asentamisen jälkeen, suorita seuraavat vaiheet:
    1. Varmista, että tulostin on päällä ja liitetty tietokoneeseen tai verkkoon.
    2. Avaa Windowsin Käynnistä-valikko ja valitse Laitteet ja tulostimet (tai XP:ssä Tulostimet ja faxit).
    3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet (tai Windows XP:ssä Ominaisuudet).
    4. Napsauta Laitteen asetukset -välilehteä.
    5. Napsauta Asennettavissa olevat vaihtoehdot -osiota.
    6. Voit päivittää verkko- tai USB-liitäntään asennetut lisälaitteet valitsemalla avattavan Automaattinen määritys -valikon vierestä Päivitä nyt.