HP Color LaserJet Pro MFP M377 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/colorljM377MFP.

Tekniset tiedot

Mallinimi
Tuotenumero
M377dw
M5H23A
Paperinkäsittely
50 arkin monikäyttölokero (lokero 1)
Lokero 2 (250 arkin lokero)
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Liitettävyys
10/100/1000 Ethernet LAN ­liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Hi-Speed USB 2.0
Tulostinpalvelin langattoman yhteyden muodostamista varten
Pikatulostuksen USB-portti
Wi-Fi Direct langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Ohjauspaneelin näyttö ja syöttö
Kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli
Tulostus
Tulostaa 24 sivua minuutissa A4-paperille ja 25 sivua minuutissa Letter-paperille.
USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Työn tallennus / PIN-koodilla suojattu tulostus
(Vaatii vähintään 16 Gt:n USB-muistitikun.)
Kopioiminen ja skannaaminen
huomautus:
Kopiointi- ja skannausnopeudet voivat muuttua. Uusimmat tiedot ovat osoitteessa www.hp.com/support/colorljM377MFP.
Kopiointi jopa 19 sivua minuutissa
Skannaus jopa 26 sivua minuutissa
50 sivun asiakirjansyöttölaite
Skannaus sähköpostiin-, Skannaus USB-asemaan- tai Skannaus verkkokansioon -asetukset

Tuetut käyttöjärjestelmät

Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia Windows PCL 6- ja OS X -tulostinohjaimia.
Windows: HP:n ohjelmiston asennusohjelma asentaa HP PCL.6-, HP PCL-6- tai HP PCL 6 -ohjaimen Windows-käyttöjärjestelmästä riippuen sekä muita valinnaisia ohjelmia täyttä asennusohjelmaa käytettäessä. Katso lisätietoja ohjelmiston asennushuomautuksista.
OS X: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start -sovellus joko osoitteesta 123.hp.com tai Print Support -sivulta ja asenna HP-tulostinohjain ja -apuohjelma HP Easy Start -sovelluksen avulla. HP Easy Start -sovellus ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Lataa tulostinohjelmisto ohjeiden mukaan.
Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain asennettu
Huomautukset
Windows® XP SP3 tai uudemmat, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle.
Windows Vista®, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2003 SP2 tai uudempi, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Käytä 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä UPD-ohjaimia.
Microsoft lopetti Windows Server 2003 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2003 ­käyttöjärjestelmälle.
Windows 7 SP1 tai uudempi, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston täyden asennuksen yhteydessä.
Windows 8, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows 8 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 8.1, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 10, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 SP2, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaiset HP PCL 6- ja HP PCL-6 -tulostinohjaimet tukevat sitä.
Lataa HP PCL 6- tai PCL-6-ohjain HP:n verkkosivustosta www.hp.com/support/colorljM377MFP ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaiset HP PCL 6- ja HP PCL-6 -tulostinohjaimet tukevat sitä.
Lataa HP PCL 6- tai PCL-6-ohjain HP:n verkkosivustosta www.hp.com/support/colorljM377MFP ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite ja OS X 10.11 El Capitan
OS X ‑tulostinohjain ja ‑tulostusapuohjelma ovat ladattavissa osoitteesta 123.hp.com. HP:n OS X -asennusohjelmisto ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn.
Lataa HP Easy Start -sovellus joko osoitteesta 123.hp.com tai Print Support -sivulta ja asenna HP-tulostinohjain ja -apuohjelma HP Easy Start -sovelluksen avulla.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Lataa tulostinohjelmisto ohjeiden mukaan.
huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/colorljM377MFP HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD PCL6-, UPD PCL 5- ja UPD PS -ohjaintuesta siirtymällä osoitteeseen www.hp.com/go/upd ja valitsemalla Tuotetiedot-välilehden.

Mobiilitulostusratkaisut

Tulostin tukee seuraavia mobiilitulostusohjelmistoja:
  • HP ePrint ­ohjelmisto
    huomautus:
    HP ePrint -ohjelmisto tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows 7 SP 1 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen); Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen); Windows 10 (32- ja 64-bittinen); ja OS X -versiot 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks ja 10.10 Yosemite.
  • HP ePrint -sähköpostitulostus (edellyttää, että HP-verkkopalvelut ovat käytössä ja että tulostin on rekisteröity HP Connected -⁠sivustossa)
  • HP ePrint -sovellus (saatavilla Android-, iOS- ja Blackberry-laitteille)
  • ePrint Enterprise -sovellus (tuettu kaikissa tulostimissa, joissa on ePrint Enterprise Server -ohjelmisto)
  • HP All-in-One Remote -sovellus iOS- ja Android-laitteille
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-tulostus

Tulostimen mitat

Perusmallin mitat
Kuva : Perusmallin mitat
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1. Korkeus
399,8 mm
656 mm
2. Syvyys
472,3 mm
1124,4 mm
3. Leveys
415,4 mm
415,4 mm
Paino (mustekasettien kanssa)
23,2 kg
Tulostimen mitat valinnaisen lokeron 3 kanssa
Kuva : Tulostimen mitat valinnaisen lokeron 3 kanssa
Tulostin kokonaan suljettuna
Tulostin kokonaan avattuna
1. Korkeus
531,8 mm
788 mm
2. Syvyys
472,3 mm
1124,4 mm
3. Leveys
415,4 mm
415,4 mm
Paino (mustekasettien kanssa)
28,4 kg

Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt

Virrankulutus

Virrankulutus (keskimäärin watteina)1, 2
Tulostinsarja3
Tulostus
Valmis
Lepotila
Automaattisammutus/herätys LAN
Automaattisammutus/herätys USB
Poissa käytöstä
HP Color LaserJet Pro MFP M377
550 W
19 W
2,4 W
1 W
0,6 W
0,1 W
1Arvot vaihtelevat.
2Ilmoitettu teho on kaikkien tulostinmallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.
3Nopeus on 24 sivua minuutissa (A4-kokoinen paperi) ja 25 sivua minuutissa (Letter-kokoinen paperi).

Sähkötekniset tiedot

110 voltin tulojännite: 110–127 V AC (+/-10 %), 60 Hz (+/-3 Hz)
220 voltin tulojännite: 220–240 V AC (+/-10 %), 50 Hz (+/-3 Hz)
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.

Äänipäästöt

HP Color LaserJet Pro MFP M3771
Äänitehotaso
Tulostus (24 sivua minuutissa)
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LWAd = 6,1 beliä (A) (61 dB(A))
LWAd = 4,5 beliä (A) (45 dB(A))
Äänenpaine laitteen vieressä
Tulostus
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LpAm = 48 dB(A)
LpAm = 30 dB(A)
1Ääniarvot voivat muuttua. Testattu kokoonpano: HP Color LaserJet Pro MFP M377dw, yksipuolinen tulostus A4-kokoiselle paperille 24 sivua minuutissa.

Käyttöympäristöalue

Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
15–27 °C
15–30 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 20–70 %, tiivistymätön
Suhteellinen ilmankosteus 10–80 %, tiivistymätön
Korkeus
Ei käytössä
0 - 3 048 m