HP LaserJet Pro M501 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/ljM501.

Tekniset tiedot

Mallinimi
Tuotenumero
M501n
J8H60A
M501dn
J8H61A
Paperinkäsittely
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Lokero 2 (550 arkin lokero)
1 x 550 arkin paperinsyöttölaite
Valinnainen
Valinnainen
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Ei tuettu
Liitettävyys
10/100/100 Ethernet LAN -liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Hi-speed USB 2.0
Muisti
256 Mt DDR3-muistia
Ohjauspaneelin näyttö ja syöttö
Kaksirivinen graafinen näyttö ja 10-näppäiminen näppäimistö
Tulostus
Tulostaa 45 sivua minuutissa (sivua/min) Letter-koossa ja 43 sivua/min A4-koossa
Työn tallennus / PIN-koodilla suojattu tulostus
(Vaatii vähintään 16 Gt:n USB-muistitikun.)

Tuetut käyttöjärjestelmät

Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia Windows PCL 6- ja OS X -tulostinohjaimia.
Windows: HP:n ohjelmiston asennusohjelma asentaa HP PCL.6-, HP PCL-6- tai HP PCL 6 -ohjaimen Windows-käyttöjärjestelmästä riippuen sekä muita valinnaisia ohjelmia täyttä asennusohjelmaa käytettäessä. Katso lisätietoja ohjelmiston asennushuomautuksista.
OS X: Tulostin tukee Mac-tietokoneita. Lataa HP Easy Start -sovellus joko osoitteesta 123.hp.com tai Print Support -sivulta ja asenna HP-tulostinohjain ja -apuohjelma HP Easy Start -sovelluksen avulla. HP Easy Start -sovellus ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Lataa tulostinohjelmisto ohjeiden mukaan.
Linux: Linux-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta hplipopensource.com/hplip-web/index.html.
UNIX: UNIX®-tietoja ja -tulostinohjaimia on saatavana osoitteesta www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain asennettu
Huomautukset
Windows® XP SP3 tai uudemmat, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle.
Windows Vista®, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2003 SP2 tai uudempi, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Käytä 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä UPD-ohjaimia.
Microsoft lopetti Windows Server 2003 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2003 ­käyttöjärjestelmälle.
Windows 7 SP1 tai uudempi, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston täyden asennuksen yhteydessä.
Windows 8, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows 8 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 8.1, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows 8.1 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 10, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 SP2, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaiset HP PCL 6- ja HP PCL-6 -tulostinohjaimet tukevat sitä.
Lataa HP PCL 6- tai PCL-6-ohjain HP:n verkkosivustosta www.hp.com/support/ljM501 ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaiset HP PCL 6- ja HP PCL-6 -tulostinohjaimet tukevat sitä.
Lataa HP PCL 6- tai PCL-6-ohjain HP:n verkkosivustosta www.hp.com/support/ljM501 ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite ja OS X 10.11 El Capitan
OS X ‑tulostinohjain ja ‑tulostusapuohjelma ovat ladattavissa osoitteesta 123.hp.com. HP:n OS X -asennusohjelmisto ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn.
Lataa HP Easy Start -sovellus joko osoitteesta 123.hp.com tai Print Support -sivulta ja asenna HP-tulostinohjain ja -apuohjelma HP Easy Start -sovelluksen avulla.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Lataa tulostinohjelmisto ohjeiden mukaan.
huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/ljM501 HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD PCL6-, UPD PCL 5- ja UPD PS -ohjaintuesta siirtymällä osoitteeseen www.hp.com/go/upd ja valitsemalla Tuotetiedot-välilehden.

Mobiilitulostusratkaisut

Tulostin tukee seuraavia mobiilitulostusohjelmistoja:
  • HP ePrint ­ohjelmisto
    huomautus:
    HP ePrint -ohjelmisto tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows 7 SP 1 (32- ja 64-bittinen), Windows 8 (32- ja 64-bittinen), Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen), Windows 10 (32- ja 64-bittinen) ja OS X -versiot 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite ja 10.11 El Capitan.
  • HP ePrint -sähköpostitulostus (edellyttää, että HP-verkkopalvelut ovat käytössä ja että tulostin on rekisteröity HP Connected -⁠sivustossa)
  • HP ePrint -sovellus (saatavilla Android-, iOS- ja Blackberry-laitteille)
  • HP All-in-One Remote -sovellus iOS- ja Android-laitteille
  • Googlen pilvitulostus
  • AirPrint
  • Android-tulostus

Tulostimen mitat

Perustulostimen mitat
    Kuva : Perustulostimen mitat
  1. 289 mm
  2. Lokeron 2 pölysuojus suljettuna: 376 mmLokeron 2 pölysuojus avattuna: 444 mm
  3. 410 mm
  4. 11,6 kg
Tulostimen ja 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
    Kuva : Tulostimen ja 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
  1. 419 mm
  2. Lokeron 2 pölysuojus suljettuna: 376 mmLokeron 2 pölysuojus avattuna: 444 mm
  3. 410 mm
  4. 15,4 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
    Kuva : 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
  1. 130 mm
  2. Lokero suljettuna: 376 mmLokero avattuna: 569 mm
  3. 410 mm
  4. 3,8 kg

Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt

Virrankulutus

Virrankulutus (keskimäärin watteina)1, 2
Tulostinsarja3
Tulostus
Valmis
Lepotila
Automaattinen käynnistys ja sammutus
Poissa käytöstä
HP LaserJet Pro M501
660 W
6,1 W
1,3 W
0,1 W
0,1 W
1Arvot vaihtelevat.
2Ilmoitettu teho on kaikkien tulostinmallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.
3Nopeus on 43 sivua minuutissa (A4-kokoinen paperi) ja 45 sivua minuutissa (Letter-kokoinen paperi).

Sähkötekniset tiedot

110 voltin tulojännite: 110–127 V AC (+/-10 %), 60 Hz (+/-3 Hz)
220 voltin tulojännite: 220–240 V AC (+/-10 %), 50 Hz (+/-3 Hz)
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.

Äänipäästöt

HP LaserJet Pro M5011
Äänitehotaso
Tulostus (43 sivua minuutissa)
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LWAd = 6,8 beliä (A) (68 dB(A))
LWAd = 4,0 beliä (A) (40 dB(A))
Äänenpaine laitteen vieressä
Tulostus
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LpAm = 54 dB(A)
LpAm = 25 dB(A)
1Ääniarvot voivat muuttua. Testattu kokoonpano: HP LaserJet Pro M501n, yksipuolinen tulostus A4-kokoiselle paperille 43 sivua minuutissa.

Käyttöympäristöalue

Käyttöympäristömääritykset
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17 - 25 °C
15–32,5 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %
Korkeus
Ei käytössä
0–3000 m