• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

Tiedonkeruu ratkaisuja ja diagnostiikkaa varten

Tämä tuotetunnistustyökalu asentaa Microsoft Windows -laitteeseen ohjelmiston, jonka avulla HP voi tunnistaa käyttämäsi HP- ja Compaq-tuotteet ja kerätä niistä tietoja. Näin tukitiedot ja ratkaisut ovat käytettävissä mahdollisimman pian. Työkalu kerää tukemiensa tuotteiden tekniset tiedot. Niiden avulla se tunnistaa tuotteet ja tarjoaa ratkaisuja tuotteiden ongelmiin ja vikatilanteisiin. Lisäksi HP käyttää tietoja työkalun automaattiseen päivittämiseen, tuotteiden, ratkaisujen ja palvelujen kehittämiseen sekä asiakaskokemuksen parantamiseen.
  huomautus:
Työkalu on käytettävissä vain tietokoneissa, joissa on Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä. Työkalu tunnistaa HP:n tietokoneet ja tulostimet.
Kerätyt tiedot
  • Käyttöjärjestelmä
  • Selaimen versio
  • Tietokoneen valmistaja
  • Tuotenimi ja -numero
  • Sarjanumero
  • Liitäntäportti
  • Ohjaimen/laitteen kuvaus
  • Tietokoneen ja/tai tulostimen kokoonpano
  • Laiteohjelmiston ja ohjelmiston diagnostiikkatiedot
  • HP-muste / muu kuin HP-muste ja/tai HP-väriaine / muu kuin HP-väriaine
  • Tulostettujen sivujen lukumäärä
Asennettu ohjelmisto
  • HP:n tukipalveluympäristö - Windows-palvelu, paikallisesti isännöity verkkopalvelin ja ohjelmisto
Ohjelmiston poistaminen
  • Poista HP:n tukipalveluympäristö käyttämällä Lisää tai poista sovellus -toimintoa
Vaatimukset
  • Käyttöjärjestelmä - Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • Selain – Google Chrome 10+, Internet Explorer (IE) 10.0+ ja Firefox 3.6.x, 12.0+