HP-tulostimet - HP Printer Assistantin usein kysytyt kysymykset (UKK:t)

Tämä asiakirja koskee HP:n mustesuihkutulostimia, jotka on valmistettu vuonna 2010 tai aiemmin, sekä Windows-tietokoneita.
HP Printer Assistant on tulostimen hallintaohjelmisto, joka asentuu Windows HP -tulostinohjaimen kanssa. Sillä voit skannata asiakirjoja ja valokuvia, tilata tarvikkeita, tarkistaa mustetasot ja muutakin. Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin saadaksesi lisää tietoa HP Printer Assistantista.
Kuva : Esimerkki HP Printer Assistantista
Esimerkki HP Printer Assistantista