HP Color LaserJet Enterprise MFP M577 - Poisto ja vaihto: Sisäiset USB-portit (M577)

Johdanto
Tässä asiakirjassa kuvataan sisäisten USB-porttien poistaminen ja vaihtaminen.
Ennen huoltoa
Tulostimen sammutus
  • Irrota virtajohto.
      vaara:
    Voit välttää tulostimen vahingoittumisen sammuttamalla sen, odottamalla 30 sekuntia ja irrottamalla sitten virtajohdon ennen tulostimen huoltamista.
  varoitus:
Tämä osa sisältää komponentteja, jotka ovat herkkiä sähköstaattiselle purkaukselle. Maadoita itsesi aina koskettamalla metallirunkoa ennen sähköstaattiselle purkaukselle herkän osan koskettamista, jotta vähennät ESD-vaurioiden mahdollisuutta.
Katso alla olevasta taulukosta tulostimen oikea osanumero. Voit tilata varaosan osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
Sisäisten USB-porttien osanumero
B5L28-67902
Sisäiset USB-portit
Tarvittavat työkalut
Tämän osan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
Huollon jälkeen
Tulostimen käynnistäminen
  • Kiinnitä virtajohto.
  • Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta.
Huollon jälkeinen testi
Varmista, että tulostin toimii oikein, tulostamalla asetussivu.
Vaihe 1: Muotoiluohjaimen kannen poistaminen
  1. Paikanna muotoiluohjaimen kansi.
    Kuva : Paikanna muotoiluohjaimen kansi
  2. Kierrä kahta ruuvia löysemmälle (kuvassa kohta 1). Tartu kahteen ruuviin ja poista kansi liu'uttamalla sitä poispäin tulostimesta (kuvassa kohta 2).
      huomautus:
    Tarvittaessa voit kiristää ruuveja kiertämällä niitä kolikolla.
    Kuva : Ruuvien löysääminen
Vaihe 2: Sisäisten USB-porttien moduulin poistaminen (M577)
  varoitus:
Sähköstaattiselle purkaukselle herkkä osa.
  1. Paikanna sisäisten USB-porttien moduuli muotoiluohjaimesta.
    Kuva : USB-porttien moduulin paikantaminen
  2. Irrota yksi liitin (kuvassa kohta 1).
    Kuva : Irrota yksi liitin
  3. Vapauta kaksi kielekettä (kuvassa kohta 1) ja poista sitten sisäisten USB-porttien moduulit (kuvassa kohta 2).
    Kuva : Moduulin poistaminen
Vaihe 3: Uuden kokoonpanon poistaminen pakkauksesta
Poista uusi tuote pakkauksestaan.
  varoitus:
Sähköstaattiselle purkaukselle herkkä osa.
Yksityiskohtaiset tiedot HP:n kierrätysohjelmasta ovat kohdassa Tuotteiden palautus ja kierrätys.
  huomautus:
HP suosittelee viallisten osien hävittämistä vastuullisesti.
Kierrätys ja pakkauksesta poistaminen
Kuva : Kierrätys ja pakkauksesta poistaminen
Vaihe 4: Sisäisten USB-porttien moduulin asentaminen (M577)
  varoitus:
Sähköstaattiselle purkaukselle herkkä osa.
  1. Aseta sisäisten USB-porttien ohjainpiirilevyn urat pidikkeessä olevien kiinnikkeiden päälle ja liitä sitten ohjainpiirilevy pidikkeeseen painamalla sitä alaspäin. Varmista, että kiinnikkeet napsahtavat paikoilleen.
    Kuva : Ohjainpiirilevyn asentaminen pidikkeeseen
  2. Kytke yksi kaapeli ohjainpiirilevyyn.
    Kuva : Yhden kaapelin liittäminen
  3. Aseta sisäisten USB-porttien moduulin kotelon pidikkeet ja asemointinastat (kuvassa kohta 1) muotoiluohjaimen kotelon reikiin (kuvassa kohta 2).
    Kuva : Sisäisten USB-porttien moduulin asentaminen
  4. Paina sisäisten USB-porttien moduulia muotoiluohjaimen koteloon, kunnes pidikkeet napsahtavat paikoilleen.
    Kuva : Sisäisten USB-porttien moduulin asentaminen
  5. Liitä yksi liitin (kuvassa kohta 1).
    Kuva : Yhden liittimen liittäminen
Vaihe 5: Muotoiluohjaimen kannen asentaminen
  1. Asenna kansi liu'uttamalla se tulostimen päälle (1).
      huomautus:
    Varmista, että muotoiluohjaimen kannessa olevat kielekkeet ovat kohdakkain tulostimen urien kanssa (2). Kiristä kahta ruuvia (3).
      huomautus:
    Tarvittaessa voit kiristää ruuveja kiertämällä niitä kolikolla.
    Kuva : Kannen kiinnittäminen