• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Tulostimen tekniset tiedot

huomautus:
Seuraavat tiedot ovat asianmukaisia julkaisuhetkellä, mutta ne voivat muuttua. Ajankohtaisia tietoja on osoitteessa www.hp.com/support/ljM527MFP.
Tekniset tiedot
Mallinimi
Tuotenumero
M527dn
F2A76A
M527f
F2A77A
Flow M527c
F2A81A
Flow M527z
F2A78A
Paperinkäsittely
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Lokero 2 (550 arkin lokero)
1 x 550 arkin paperinsyöttölaite
  huomautus:
Kukin tulostinmalli tukee enintään kolmea valinnaista 1 x 550 arkin syöttölaitetta (lokerot 3, 4 ja 5).
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Tulostimen kaappi/jalusta
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Paperinitoja
Ei tuettu
Liitettävyys
10/100/100 Ethernet LAN -liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Hi-speed USB 2.0
Helppokäyttöinen USB-portti, tulostamiseen ilman tietokonetta ja laiteohjelmiston päivittämiseen
Laitteiston liitäntä (HIP) lisälaitteiden ja muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
HP:n sisäiset USB-portit
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
HP:n integroitu lähiviestintä (NFC)- ja Wi-Fi Direct -toiminto mobiililaitteista tulostamista varten
Ei tuettu
Ei tuettu
Ei tuettu
HP:n Jetdirect 3000w NFC-/Wireless -lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Ei tuettu
HP Jetdirect 2900nw -tulostuspalvelimen lisälaite langattoman yhteyden muodostamista varten
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Muisti
1,75 Gt perusmuistia
  huomautus:
Perusmuisti on laajennettavissa 2,5 gigatavuun DIMM-muistimoduulin avulla.
Massamuisti
16 Gt:n sisäinen multimediaohjaimen asema (eMMC)
Ei tuettu
Ei tuettu
Ei tuettu
320 Gt:n kiintolevy
Valinnainen
Tietosuoja
HP:n Trusted Platform Module tulostimen kautta kulkevien tietojen salaamiseen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Valinnainen
Ohjauspaneelin näyttö ja näppäimistö
Värikosketusnäytön ohjauspaneeli
Fyysinen näppäimistö
Ei tuettu
Ei tuettu
Tulostus
Tulostaa 45 sivua minuutissa (sivua/min) Letter-koossa ja 43 sivua/min A4-koossa
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Töiden tallentaminen tulostimen muistiin myöhempää tulostusta tai yksityistä tulostusta varten
Faksi
Valinnainen
Kopioiminen ja skannaaminen
Kopioi 45 sivua minuutissa (sivua/min) Letter-koossa ja 43 sivua/min A4-koossa
100 sivun asiakirjansyöttölaite, jossa kaksipäinen skannaus yhden ohituksen kaksipuoliseen kopiointiin ja skannaukseen
HP EveryPage -tekniikat, mukaan lukien ultraääninen monisyötön tunnistus.
Ei tuettu
Ei tuettu
Sulautetulla optisella merkintunnistuksella (OCR) tulostettuja sivuja voidaan muuntaa tekstiksi, jota voidaan muokata ja johon voidaan tehdä hakuja tietokoneella
Ei tuettu
Ei tuettu
SMART Label -toiminto tunnistaa paperin reunat ja mahdollistaa automaattisen sivun rajauksen
Ei tuettu
Ei tuettu
Vähintään 100 merkkiä tekstiä sisältävien sivujen automaattinen suunnan valinta
Ei tuettu
Ei tuettu
Automaattinen sävynsäätö määrittää jokaisen sivun kontrastin, kirkkauden ja taustan poiston
Ei tuettu
Ei tuettu
Digitaalinen lähetys
Tiedostojen lähettäminen sähköpostiin, USB-laitteisiin ja jaettuihin kansioihin verkossa
Tiedostojen lähettäminen SharePoint®-palveluun
Ei tuettu
Ei tuettu
Tuetut käyttöjärjestelmät
Seuraavat tiedot koskevat tulostinkohtaisia Windows PCL 6- ja OS X -tulostinohjaimia sekä pakkauksessa olevaa ohjelmiston asennus-CD-levyä.
Windows: HP:n ohjelmistoasennus-CD asentaa HP PCL.6 ‑tulostinohjaimen version 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen version 3 tai HP PCL-6 ‑tulostinohjaimen version 4 Windows-käyttöjärjestelmästä riippuen sekä muita valinnaisia ohjelmia täyttä asennusohjelmaa käytettäessä. Lataa HP PCL.6 -tulostinohjaimen versio 3, HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen versio 3 ja HP PCL 6 ‑tulostinohjaimen versio 4 tähän tulostimeen tulostintuen sivustosta: www.hp.com/support/ljM527MFP.
Mac-tietokoneet, OS X ja iOS-laitteet: Tulostin tukee Mac-tietokoneita ja Apple iOS -mobiililaitteita. OS X -tulostinohjain ja -tulostusapuohjelma ovat ladattavissa osoitteesta hp.com. HP:n OS X -asennusohjelmisto ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn. Lataa HP:n asennusohjelmisto OS X -käyttöjärjestelmälle seuraavasti:
  1. Valitse Tukivaihtoehdot ja sitten Latausvaihtoehdot-kohdasta Ohjaimet, ohjelmistot ja laiteohjelmistot. Valitse sitten tulostinpaketti.
  2. Valitse käyttöjärjestelmä ja versio ja napsauta sitten Download (Lataa) -painiketta.
Tuetut käyttöjärjestelmät ja tulostinohjaimet
Käyttöjärjestelmä
Tulostinohjain on asennettu (ohjelmistoasennus-CD-levyltä (Windows) tai verkosta saatavalla asennusohjelmalla (OS X))
Huomautukset
Windows® XP SP3, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle.
Windows Vista®, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2003 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Microsoft lopetti Windows Server 2003 ­käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2003 -käyttöjärjestelmälle
Windows 7 SP1, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston täyden asennuksen yhteydessä.
Windows 8, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows 8 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 8.1, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows 8.1 RT -tuki tarjotaan Microsoft IN OS -version 4 kautta (32-bittinen ohjain).
Windows 10, 32- ja 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL-6 ‑tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2008 SP2, 32-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL.6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2008 SP2, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL 6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bittinen
Tulostinkohtainen HP PCL6 -tulostinohjain on asennettu tähän käyttöjärjestelmään ohjelmiston perusasennuksen yhteydessä. Perusasennusohjelma asentaa ainoastaan ohjaimen.
Ohjelmiston täyttä asennusohjelmaa ei tueta tässä käyttöjärjestelmässä.
Windows Server 2012, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaisten tulostinohjainten HP PCL 6 -versio 3 ja HP PCL-6 -versio 4 tukevat sitä.
Lataa ohjain HP:n verkkosivustosta ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
Windows Server 2012 R2, 64-bittinen
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue Windows Server 2012 -versiota, mutta tulostinkohtaisten tulostinohjainten HP PCL 6 -versio 3 ja HP PCL-6 -versio 4 tukevat sitä.
Lataa ohjain HP:n verkkosivustosta ja asenna se Windowsin Ohjattu tulostimen asennus -toiminnolla.
OS X 10.8 Mountain Lion, OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite
OS X -tulostinohjain ja tulostusapuohjelma ovat ladattavissa osoitteessa hp.com, ja ne voivat olla saatavilla myös Apple-ohjelmistopäivitysten kautta. HP OS X -ohjelmisto ei sisälly pakkauksen mukana toimitettuun CD-levyyn.
OS X -laitteet: lataa tulostimeen asennusohjelma tukisivustosta.
  1. Valitse Tukivaihtoehdot ja sitten Latausvaihtoehdot-kohdasta Ohjaimet, ohjelmistot ja laiteohjelmistot. Valitse sitten tulostinpaketti.
  2. Valitse käyttöjärjestelmä ja versio ja napsauta sitten Download (Lataa) -painiketta.
  huomautus:
Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on osoitteessa www.hp.com/support/ljM527MFP HP:n kaikenkattavassa ohjeessa.
  huomautus:
Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä sekä tulostimen HP UPD PCL 6-, UPD PCL 5- ja UPD PS -ohjaintuesta siirtymällä osoitteeseen www.hp.com/go/upd. Napsauta kohdan Lisätietoja alla olevia linkkejä.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows
Mac-tietokoneet ja OS X
  • CD-ROM- tai DVD-asema tai Internet-yhteys
  • Erillinen USB 1.1 tai 2.0 -liitäntä tai verkkoyhteys
  • 400 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
  • Internet-yhteys
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa
Mobiilitulostusratkaisut
Tulostin tukee seuraavia mobiilitulostusohjelmistoja:
  • HP ePrint -ohjelmisto
      huomautus:
    HP ePrint -ohjelmisto tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows 7 SP 1 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen); Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen); Windows 10 (32- ja 64-bittinen); ja OS X -versiot 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks ja 10.10 Yosemite.
  • HP ePrint -sähköpostitulostus (edellyttää, että HP-verkkopalvelut ovat käytössä ja että tulostin on rekisteröity HP Connected -sivustossa)
  • HP ePrint -sovellus (saatavilla Android-, iOS- ja Blackberry-laitteille)
  • ePrint Enterprise -sovellus (tuettu kaikissa tulostimissa, joissa on ePrint Enterprise Server -ohjelmisto)
  • HP Home and Biz -sovellus (saatavilla Symbian-/Nokia-laitteille)
  • Google Cloud Print 1.0 (edellyttää, että tulostin on rekisteröity HP Connected -sivustossa ja Google Cloud -palvelussa)
  • AirPrint
  • Android-tulostus
Tulostimen mitat
Mallien dn, f, c ja z mitat
    Kuva : Mallien dn, f, c ja z mitat
  1. 497 mm
  2. Lokeron 2 pölysuojus suljettuna: 496 mmLokeron 2 pölysuojus avattuna: 559 mm
  3. 482 mm
  4. 23 kg
1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
    Kuva : 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen mitat
  1. 130 mm
  2. Lokero suljettuna: 376 mmLokero avattuna: 569 mm
  3. 410 mm
  4. 1,4 kg
Tulostimen kaapin/jalustan mitat
    Kuva : Tulostimen kaapin/jalustan mitat
  1. 381 mm
  2. Luukku suljettuna: 632 mmLuukku avattuna ja takapyörät käännettyinä: 865 mm
  3. Luukku suljettuna: 600 mmLuukku avattuna ja takapyörät käännettyinä: 630 mm
  4. 9,0 kg
Tulostimen, 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja kaapin/jalustan mitat
    Kuva : Tulostimen, 1 x 550 arkin paperinsyöttölaitteen ja kaapin/jalustan mitat
  1. 1268 mm
  2. 632 mm
  3. 600 mm
  4. 36,2 kg
Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt
Virrankulutus
Virrankulutus (keskimäärin watteina)1, 2, 3
Tulostinsarja4
Tulostus
Valmis
Lepotila
Automaattinen virrankatkaisu
Poissa käytöstä
HP LaserJet Enterprise MFP M527
671 W
27,8 W
3,2 W
0,1 W
0,1 W
1Arvot vaihtelevat.
2Ilmoitettu teho on kaikkien tulostinmallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.
3Oletusaika valmiustilasta lepotilaan = 0 minuuttia.
4Nopeus on 43 sivua minuutissa (A4-kokoinen paperi) ja 45 sivua minuutissa (Letter-kokoinen paperi).
Sähkötekniset tiedot
110 voltin tulojännite: 100–127 V:n AC, 50/60 Hz, 7,5 A (+/- 10 %)
220 voltin tulojännite: 220–240 V:n AC, 50/60 Hz, 4 A (+/- 10 %)
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa tulostin on myyty. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa tulostinta ja mitätöidä tulostimen takuun.
Äänipäästöt
HP LaserJet Enterprise MFP M5271
Äänitehotaso
Tulostus (43 sivua minuutissa)
Kopiointi (43 sivua minuutissa)
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LWAd = 6,8 beliä (A) (68 dB(A))
LWAd = 7,0 beliä (A) (70 dB(A))
LWAd = 4,0 beliä (A) (40 dB(A))
Äänenpaine laitteen vieressä
Tulostus
Kopioiminen
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LpAm = 54 dB(A)
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 25 dB(A)
1Ääniarvot voivat muuttua.
Käyttöympäristöalue
Käyttöympäristömääritykset
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17 - 25 °C
15–30 °C
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %
Korkeus
Ei käytössä
0–3000 m