• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-kannettava - 15-af107no (ENERGY STAR) Tietokoneen tekniset tuotetiedot

Laitteisto
Product number
N8J43EA
Tuotteen nimi
HP Notebook - 15-af107no (ENERGY STAR)
Mikroprosessori
Neliytiminen AMD A6-6310 APU ja Radeon-näytönohjain (1,8 GHz,2,4 GHz, 2 Mt:n R4-välimuisti);
Muisti, vakio
4 Gt:n DDR3L SDRAM -muisti (1×4 Gt)
Näytönohjain
AMD Radeon R4 -grafiikkasuoritin
Kiintolevy
yksi SATA-liitäntä (1 Tt, 5 400 k./min)
Display
Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) WLED-taustavalaistu BrightView -teräväpiirtonäyttö (1 366 x 768)
Näppäimistö
Täysikokoinen näppäimistö erillisillä näppäimillä ja numeronäppäimistöllä
Osoitinlaite
Monikosketusta tukeva kosketuslevy
Langaton yhteys
802.11b/g/n (1×1) ja Bluetooth® 4.0 -yhdistelmä (Miracast-yhteensopiva)
Verkkoliittymä
Sisäinen 10/100 BASE-T Ethernet -lähiverkko
Laajennuspaikat
1 monitoiminen SD-kortinlukija
Ulkoiset liitännät
1 HDMI-liitäntä; 1 kuuloke–mikrofoni-yhdistelmä; 2 USB 2.0 -portti; 1 USB 3.0 -porttia; 1 RJ-45-liitäntä;
Vähimmäismitat (L x S x K)
38,43×25,46×2,43 cm
Paino
2,19 kg
Virtalähteen tyyppi
45 W:n verkkolaite
Akkutyyppi
Nelikennoinen 41 Wh:n litiumioniakku
Web-kamera
HP TrueVision -teräväpiirtoverkkokamera (käyttäjään suunnattu) ja kiinteä digitaalinen mikrofoni
Ääniominaisuudet
DTS Studio Sound™ ja kaksi kaiutinta
Ohjelmisto
Operating system
Windows 10 Home 64
Esiasennetut ohjelmat
Evernote; Netflix; Skype
HP:n sovellukset
WildTangentin tarjoama HP Games; HP Lounge; HP 3D DriveGuard
Mukana toimitettu ohjelmisto
McAfee LiveSafe™