• Tiedot
    KORONAVIRUKSEN (COVID19) vaikutus:

Meillä on tavallista pidempi odotusaika agentin tavoittamiseen. Saadaksesi nopeampaa palvelua, ole hyvä ja käytä digitaalisia ratkaisuja, kuten Virtual Agent (englanti) ja diagnostiikka-työkaluja (englanti) tai HP-tiliäsi. Instant Ink -asiakkaat olkaa hyvä ja asioikaa instantink.com-sivustolla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Officejet 4630, Deskjet 4640 -tulostimet - Langaton tulostusasetus (OS X)

Tämä asiakirja koskee seuraavia tulostimia Mac OS X -käyttöjärjestelmässä:
Tulostimen malli
HP OfficeJet 4630 e-All-in-One -tulostin
HP OfficeJet 4636 e-All-in-One -tulostin
HP OfficeJet 4631 e-All-in-One -tulostin
HP OfficeJet 4639 e-All-in-One -tulostin
HP OfficeJet 4632 e-All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 4645 e-All-in-One -tulostin
HP OfficeJet 4634 e-All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 4646 e-All-in-One -tulostin
HP OfficeJet 4635 e-All-in-One -tulostin
HP DeskJet Ink Advantage 4648 e-All-in-One -tulostin
Asenna HP-tulostin langattomaan verkkoon (Wi-Fi) yhdistämällä tulostin verkkoon ja asentamalla sitten tulostinohjain ja ohjelmisto Mac-tietokoneeseen HP:n sivustosta. Valitse asennuksen aikana yhteystyypiksi kehotettaessa Langaton.

Vaihe 1: Asennuksen valmisteleminen

Ennen kuin asennat tulostimen langattomaan verkkoon, kerää verkkonimi ja salasana ja kytke reitittimeen, tulostimeen ja tietokoneeseen virta.
  1. Tarvitset seuraavat:
    • Verkon nimi: Verkon nimi on SSID SSID (Service Set Identifier).
    • Verkon salasana: Salasana tunnetaan myös nimillä WEP-avain ja WPA-suojaustunnuslause.
    • Langattomaan verkkoon yhdistetty tietokone
    • Internet-yhteys: HP suosittelee ohjelmistolatauksia, verkkopalvelujen käyttöä ja tulostinpäivitysten hankkimista varten Internet-laajakaistayhteyttä, joita ovat esimerkiksi kaapeli- tai DSL-yhteys.
  2. Varmista, että reititin ja tietokone ovat käynnissä ja että tietokone on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon, johon haluat kytkeä tulostimen. Käynnistä tulostin ja aseta se tietokoneen lähelle ja reitittimen käyttöalueelle asennuksen ajaksi.
  3. Irrota USB- tai Ethernet-kaapelit tulostimesta.

Vaihe 2: Tulostimen liittäminen langattomaan verkkoon

Ohjatun langattoman asennustoiminnon avulla on helppo määrittää tulostimen langaton yhteys ja hallita sen asetuksia.
  1. Paina tulostimen ohjauspaneelin langattoman yhteyden painiketta .
    Langaton-valikko avautuu.
  2. Paina kohdan Asetukset vieressä olevaa valintapainiketta .
  3. Valitse alanuolipainikkeella Palauta oletusasetukset ja valitse sitten OK.
  4. Vahvista valinta painamalla OK-painiketta vielä kerran.
  5. Paina Langaton -painiketta ja sitten Asetukset-kohdan vieressä olevaa valintapainiketta .
  6. Valitse alanuolipainikkeella Langaton asennustoiminto ja valitse sitten OK.
    Tulostin etsii käytettävissä olevia langattomia verkkoja.
  7. Valitse langattoman verkon nimi alanuolipainikkeella ja valitse sitten OK.
  8. Muodosta langaton verkkoyhteys noudattamalla ohjauspaneelin ohjeita.

Vaihe 3: Lataa ja asenna ohjain

Lataa ja asenna HP:n sivustosta uusin täysien ominaisuuksien tulostinohjelmistoversio.
huomautus:
Vanhemmat HP-ohjelmistot eivät ole yhteensopivia El Capitan-, Yosemite- ja Mavericks-käyttöjärjestelmän kanssa. Älä asenna Mac-käyttöjärjestelmän aiempia versioita tukevia ohjelmistoja Mac-tietokoneeseen, jossa on El Capitan-, Yosemite- tai Mavericks-käyttöjärjestelmä.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com.
  2. Kirjoita tulostimen mallinumero Aloita antamalla laitteen mallinumero -kenttään.
  3. Valitse tulostimesi avattavasta valikosta ja valitse Aloita.
  4. Valitse Lataa.
  5. Kun lataus on valmis, avaa asennusohjelma osoittamalla selaimen latauspalkissa tai latauskansiossa olevaa tiedostoa nimeltä xxxx.dmg.
    Esimerkki xxxx.dmg-tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Esimerkki xxxx.dmg-tiedostosta Mac-tietokoneen latauskansiossa
  6. Kaksoisosoita asennusohjelman ikkunassa valintaa HP Inkjet SW.
    HP Inkjet SW asennusohjelman ikkunassa
  7. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  8. Kun näyttöön tulee kehote, sulje asennusohjelma.
    HP Utility -apuohjelma avautuu.
  9. Valitse HP Utility -apuohjelmassa tulostimesi nimi, ja valitse sitten Jatka.
  10. Valitse Lisää tulostin.
    Lisäämisikkuna avautuu.
  11. Valitse tulostimesi nimi.
    Varmista, että valitsemasi tulostimen kohdalla näkyy Bonjour kohdassa Tapa.
  12. Napsauta Käytä- tai Käytä tulostamiseen -valikkoa ja valitse sitten tulostimesi nimi avautuvasta valikosta.
  13. Kuva: Valitse tulostimen nimi Käytä-valikosta
  14. Lisää tulostin luetteloon valitsemalla Lisää.
  15. Valitse asennusohjelman Lisää tulostin -ikkunassa Jatka.
  16. Viimeistele tulostimen asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita ja valitse sitten Valmis.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin langattoman HP-tulostimen asentamisesta ja määrittämisestä.