• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n kannettavat tietokoneet - vihreä näyttö ja muut videotoiston ongelmat (Windows 10)

Tämä asiakirja koskee kannettavia HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä.
Asiakirjassa on vianmääritysohjeita kannettavan tietokoneen videotoistossa esiintyviin ongelmiin, esimerkiksi seuraaviin:
  • Näyttö muuttuu vihreäksi videotoiston aikana.
  • Videoiden toistaminen verkosta ei onnistu.
  • Järjestelmä lukittuu toistuvasti 3D-pelejä pelattaessa.
  • Pienet väripisteet levittyvät koko näyttöön.
  • Tiettyjen 3D-pelien pelaaminen ei onnistu.
Jos grafiikkaongelma ilmenee ennen kuin Windows käynnistyy, tietokone on ehkä huollettava. Katso HP:n yhteystiedot tämän näytön yläosan Ota yhteys tukeen -välilehdestä.
Jos grafiikka näkyy oikein, kun Windows käynnistyy, ongelman voi todennäköisesti korjata tämän asiakirjan ohjeiden avulla.