HP ENVY 15-, M6-W100- ja Pavilion 13-S100 X360 Convertible -tietokoneet - Näytössä näkyy viivoja, kun tietokone palautuu lepotilasta (Windows 10)

Tyhjällä tai mustalla näytöllä näkyy vaaka- ja pystysuuntaisia viivoja, kun tietokoneen kansi avataan tietokoneen palauduttua lepotilasta. Tämä tapahtuu, kun tietokone palautuu lepotilasta ja sitä ei ole liitetty verkkovirtaan.
Kuva : Viivat tyhjällä näytöllä
Ratkaise ongelma lataamalla ja asentamalla seuraava SoftPaq:
SoftPaqin kuvaus
Julkaisutiedot
Lataa SoftPaq
Intel-teräväpiirtonäytönohjain (HD)
Versio: 10.18.15.4281
Päivitysversio: E
HUOMAUTUS: Tämän ohjelmiston uudempi versio saattaa olla saatavana. Tarkista uudemmat versiot osoitteesta http://www.hp.com/.