HP:n ja Compaqin pöytätietokoneet - Tiedostojen tai kansioiden siirtäminen käyttäjätilien välillä (Windows 7)

Nämä tiedot koskevat HP- ja Compaq-pöytätietokoneita, joissa on Windows 7 -käyttöjärjestelmä.
Noudata näitä ohjeita, kun siirrät tiedostoja tai kansioita käyttäjätilistä toiseen. Tee tämä, kun luot samalle tietokoneelle useita käyttäjätilejä, joilla on samat asetukset, tai jos olet unohtanut kirjautumissalasanasi ja haluat luoda uuden käyttäjätilin.
huomautus:
Nämä toimenpiteet edellyttävät sisäänkirjautumista järjestelmänvalvojana. Lisätietoja on kohdassa Managing User Accounts and Logins in Windows 7 (Käyttäjätilien ja sisäänkirjautumisten hallinta Windows 7:ssä) (englanniksi).
Tiedostot ja kansiot eivät saa olla salattuja.
  1. Valitse Käynnistä ja valitse sitten Tietokone.
    Kuva : Tietokone-ikkuna
    Kuva Tietokone-ikkunasta
  2. Valitse avattavasta luettelosta Järjestä ja valitse sitten Kansio- ja hakuasetukset.
    Kuva : Avattava Järjestä-luettelo
    Kuva avattavasta Järjestä-luettelosta
  3. Valitse Näytä-välilehti, valitse Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat ja valitse sitten OK.
    Kuva : Kansion asetukset -ikkuna
    Kuva Kansion asetukset -ikkunasta
  4. Kaksoisnapsauta asemaa C:, kaksoisnapsauta Käyttäjät-kansiota ja kaksoisnapsauta sitten kansiota, johon lähdetiedostot ja -kansiot on tallennettu.
    huomautus:
    Tässä esimerkissä lähdetilin nimi on "Käyttäjä 1" ja lähdetiedostot ja -kansiot sijaitsevat hakemistossa C:/Käyttäjät/Käyttäjä 1.
    Kuva : Esimerkki lähdekansiosta
    Kuva esimerkkinä olevasta lähdekansiosta
    Seuraava viesti ilmestyy näkyviin, kun käyttäjätilillä ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia:
    Kuva : Käyttöoikeuksien virheilmoitus
    Kuva käyttöoikeuksien virheilmoituksesta
    Valitse Jatka jotta saat käyttöoikeudet tiedostoon tai kansioon, tai valitse Peruuta , jos haluat palata edelliseen näyttöön. Jotta voit jatkaa, sinun on käytettävä tiliä, jolla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet. Lisätietoja käyttöoikeuksista on kohdassa Managing User Accounts and Logins in Windows 7 (Käyttäjätilien ja sisäänkirjautumisten hallinta Windows 7:ssä) (englanniksi).
  5. Valitse tiedostot tai kansiot napsauttamalla niitä. Pidä CTRL-näppäin painettuna ja valitse useita tiedostoja tai kansioita. Jos haluat valita kaikki tiedostot tai kansiot, valitse Järjestä ja valitse sitten Valitse kaikki.
    Kuva : Valitse kaikki -vaihtoehto
    Kuva Valitse kaikki -vaihtoehdosta
  6. Valitse Järjestä ja valitse sitten Kopioi.
    Kuva : Kopioi-vaihtoehto
    Kuva Kopioi-vaihtoehdosta
  7. Valitse Käynnistä ja valitse sitten Tietokone.
  8. Kaksoisnapsauta asemaa C:, kaksoisnapsauta Käyttäjät-kansiota ja kaksoisnapsauta sitten kohdekansiota.
    huomautus:
    Tässä esimerkissä kohdetilin nimi on "Käyttäjä 2" ja kohdetiedostot ja -kansiot sijaitsevat hakemistossa C:/Käyttäjät/Käyttäjä 2.
    Kuva : Esimerkki kohdekansiosta
    Kuva esimerkkinä olevasta kohdekansiosta
  9. Valitse Järjestä ja valitse sitten Liitä.
    Kuva : Liitä-vaihtoehto
    Kuva Liitä-vaihtoehdosta
    Seuraava viesti ilmestyy näkyviin, kun yrität liittää tiedostoja tai kansioita, joilla on sama nimi kuin kohdekansiossa olevilla tiedostoilla tai kansioilla:
    Kuva : Esimerkki Vahvista tiedoston tai kansion korvaaminen -viestistä
    Kuva Vahvista tiedoston tai kansion korvaaminen -viestistä
    Valitse Kyllä , jos haluat yhdistää lähdetiedostot kohdekansioon, tai valitse Ei , jos haluat palata edelliseen näyttöön.