HP Pavilion 14-v000, 15-p000 ja 17-f000 kannettavat tietokoneet - HP Pixel Sharp menettää videoiden värien parannuksen suodatustoiminnon

Kun AMD Catalyst Control Centerin asennus poistetaan, tietokone menettää videoiden värien parannuksen suodattimen HP Pixel Sharp -ohjelman mukana.
Ratkaise ongelma suorittamalla seuraavat vaiheet:
  1. Valitse työpöydältä Käynnistä.
  2. Valitse Ohjauspaneeli.
  3. Valitse HP Pixel Sharp ja valitse sitten Poista asennus.
  4. Asenna AMD Catalyst Control Center, jossa on seuraava sopiva SoftPaq:
    Kannettavan tietokoneen malli
    Softpaqin kuvaus
    Julkaisutiedot
    Lataa SoftPaq
    HP Pavilion 14-v000/ 15-p000
    AMD High-Definition (HD) -näytönohjain
    Versio: 13.350.1009.1003
    HP Pavilion 17-f000
    AMD High-Definition (HD) -näytönohjain
    Versio: 13.350.1009.1001

5. Napsauttamalla seuraavaa linkkiä saat ohjeet HP Pixel Sharpin uudelleenasennukseen. Tiedot ovat osassa "Kannettavien tietokoneiden sovellusten ja ohjainten palauttaminen Windows 8:ssa":
HP PCs - Using Recovery Manager to Restore Software and Drivers (Windows 8) (HP:n tietokoneet – Recovery Managerin käyttäminen ohjelmiston ja ohjaimien palauttamiseen (Windows 8)) (englanniksi)