HP DeskJet Ink Advantage 5645 e-All-in-One (B9S57C) -tulostimen tekniset tiedot

Tuotteen nimi

Tuotteen kuvaus
HP DeskJet Ink Advantage 5645 e-All-in-One B9S57C -tulostimen tekniset tiedot

Liitettävyys

Suoratulostustuki
Suora langaton tulostus; Muistikorttipaikka
Yhteys, normaali
Yksi USB 2.0, yksi WiFi 802.11 b/g/n
Langaton toiminto
Kyllä

Kopio

Kopiointinopeus, väri (vedos, A4)
Jopa 19 kopiota/min
Kopiointinopeus, musta (vedos, A4)
Jopa 21 kopiota/min
Kopion suurentamis-/pienentämisasetukset
25–400 %
Kopioasetukset
Kopioiden määrä; Kaksipuolinen; Vedos; Musta; Väri; Laatu; Koon muuttaminen; Vaalea/tumma; Paperikoko; Paperityyppi; Marginaalin muutos; Parannukset; Uusien asetusten määrittäminen
Kopiot, enintään
Jopa 50 kopiota
Värikopiotoiminto
Kyllä

Ympäristö

Äänipäästöt
6,4 dB(A) (nopeudella 6 sivua/min)
Suositeltu käyttölämpötila-alue
5–35 ºC
Säilytystilan ilmankosteus
10–90 % suht. k. (tiivistymätön)
Säilytyslämpötila-alue
–40–60 °C
Käyttöympäristön ilmankosteusalue
20–80 % suht. k.
Ympäristötiedot
Automaattinen kaksipuolinen tulostus säästää paperia jopa 50 %. Maksuton, helppo kasettien kierrätys 48 maissa. http://www.hp.com/recycle

Faksi

Faksaaminen
Ei

Muste-/väriainekasetit

SureSupply-huomautus
HP SureSupply ilmoittaa, kun tulostuskasetti tulee vaihtaa, ja avustaa ostamisessa paikallisesti tai Internetin kautta. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.hp.com/learn/suresupply. Saatavilla vain alkuperäisissä HP-tarvikkeissa; Vaatii internet-yhteyden
Tulostuskasettien määrä
2 (1 musta, 1 kolmivärinen [syaani, magenta, keltainen])
Vaihtomustesäiliöt
Musta HP 62 -mustekasetti (n. 200 sivua); HP 62 -kolmivärikasetti (n. 165 sivua); Musta HP 62XL -mustekasetti (n. 600 sivua); HP 62XL -kolmivärikasetti (n. 415 sivua). [Keskiarvo perustuu ISO/IEC 24711 -testausmenetelmiin tai HP:n testausmenetelmiin jatkuvan tulostuksen aikana. Todellinen riittoisuus vaihtelee huomattavasti tulostettavien sivujen sisällön ja muiden tekijöiden mukaan. Katso lisätietoja osoitteesta http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies]

Muistilaite

Muistikortin yhteensopivuus
Secure Digital

Mobiilitulostustoiminto

Mobiilitulostus
Wi-Fi Direct -toiminto ja Wi-Fi-lähiverkkoyhteys mahdollistavat mobiilitulostuksen HP ePrint-, Apple AirPrint™- sekä muiden ratkaisujen avulla. Mopria-sertifioitu. Tukee tulostamista useimmista älypuhelimista ja taulutietokoneista, joissa on jokin näistä käyttöjärjestelmistä: Android, iOS, Blackberry, Windows 8, Windows RT.

Verkkoprotokolla

Verkkoprotokollat, tuetut
TCP/IP

Paperinkäsittely

Tuetut materiaalikoot (yhdysvaltalainen mittajärjestelmä)
Letter, Legal, 4 x 6 in, 5 x 7 in, 8 x 10 in, 10 kirjekuoret nro 10
Materiaalin paino, tuettu (yhdysvaltalainen mittajärjestelmä)
16–72 lb
Materiaalin paino, tuettu (metrijärjestelmä)
Alusta 1: A4: 75–90 g/m²; HP:n kirjekuoret: 75–90 g/m²; HP:n valokuvapaperi: enintään 250 g/m²; HP:n 10 x 15 cm:n kokoinen valokuvapaperi enintään 250 g/m²
Tuetut materiaalikoot (metrijärjestelmä)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Kaksipuolisen tulostuksen asetukset
Automaattinen
Enimmäistulostusalue
209,9 x 349,6 mm (8,3 x 13,8 tuumaa)
Vakiosyöttökapasiteetti (kortit)
Enintään 40 korttia
Vakiosyöttökapasiteetti (Legal)
Enintään 125 arkkia
Vakiosyöttökapasiteetti (kirjekuoret)
Enintään 5
Vakiosyöttökapasiteetti (kalvot)
Enintään 40 arkkia
Syöttökapasiteetti
Enintään 125 arkkia
Tulostuskapasiteetti
Enintään 25 arkkia
Vakiosyöttökapasiteetti (toisioalusta)
Enintään 15 arkkia
Kirjekuorten syöttökapasiteetti
Jopa 5 kirjekuorta

Paperinkäsittely – automaattinen asiakirjansyöttölaite

Materiaalikoot, mukautettu
76 x 127 mm – 216 x 356 mm (3 x 5 in – 8,5 x 14 in)

Paperinkäsittely – kääntöyksikkö

Kääntöyksikön materiaalikoot
Letter; Executive [Kaikki materiaalipituudet 140 mm:n ja 310 mm:n välillä (5,5 in ja 12,2 in)]

Fyysiset mitat

Enimmäismitat (L x S x K)
454 x 503 x 161 mm

Virta

Virrankulutus
13,95 wattia (tulostus), 3,60 wattia (valmiustila), 0,93 wattia (virransäästötila), 0,20 wattia (pois päältä)
Virtalähdetyyppi
Sisäinen yleisvirtalähde
Virtalähde
100–240 V (+/-10 %), 50/60 Hz (+/-3 Hz)
Energiansäästöteknologia
HP Auto-Off -tekniikka

Tulostustiedot

Tulostusteknologia
HP:n lämpömustesuihku
Tulostuskielet
HP PCL 3 GUI
Kapasiteetti (kuukaudessa, Letter)
Jopa 1000 sivua
Tulostusnopeus, musta (vedos, Letter)
Jopa 22 sivua/min
Tulostusnopeus, väri (ISO)
Enintään 8 sivua minuutissa
Tulostusnopeus, väri (vedos, Letter)
Jopa 21 sivua/min
Tulostusnopeus, musta (ISO)
Jopa 12 sivua/min
Tulostuslaatu, väri (paras)
Jopa 4 800 x 1 200 dpi:n optimoitu väritulostus (tietokoneelta tulostettaessa 1200 dpi:n syöttötarkkuudella tietyillä HP:n valokuvapapereilla ja Enimmäis-DPI:llä)
Tulostuksen laatu, musta (paras)
Jopa 1 200 x 1 200 dpi:n tarkkuus (tietokoneelta tulostettaessa)

Säännöstenmukaiset tiedot

Sähkömagneettinen yhteensopivuus
CISPR 22:2008 / EN 55022:2010 (luokka B), CISPR24:2010/EN 55024:2010, EN 301 489-1 v1.9.2: 2011, EN 301 489-17 v2.2.1: 2012, EN 61000-3-2 :2006 +A1:2009 +A2:2009, EN 61000-3-3: 2008, EMC-direktiivi 2004/108/EC ja CE-merkintä (Eurooppa), FCC Part 15 Rules Class B (USA), ICES-003 Issue 5 (Kanada), EN 55022:2006 (Australia/Uusi-Seelanti), VCCI V-3 2013.04 (Japani), KKC-sertifioitu (Korea), CNS 13438:2006 (Taiwan BSMI)
Turvallisuus
IEC 60950-1: 2005+A1:2009/EN 60950-1: 2006+A11: 2009 +A1:2010 +A12:2011; IEC 62479:2010/EN 62479:2010; IEC 62311: 2007/EN 62311: 2008; Australia/Uusi-Seelanti AS/NZS 60950.1: 2011; Kanada/Amerikka CAN/CSA-C22.2 No 60950-1-07, Amendment 1:2011, pienjännitedirektiivi 2006/95/EC CE-merkinnällä (Eurooppa); Singapore PSB; Korea KCC; Taiwan BSMI; Muut turvamerkinnät yksittäisten maiden vaatimusten mukaisesti.
Energiatehokkuus
ENERGY STAR® -hyväksyntä
Säädösten mukainen mallinumero
SDGOB-1401-01

Skannaus

Skannaustarkkuus laitteisto
Enintään 1200 x 1200 dpi
Harmaasävyn tasot
256
Skannauskoko (tasoskanneri), enintään
216 x 297 mm (8,5 x 11,7 tuumaa)
Twain-versio
Versio 1.9
Skannausteknologia
CIS
Skannausasetukset (automaattinen asiakirjansyöttölaite)
Ei tuettu

Järjestelmävaatimukset

Macintosh-järjestelmän vähimmäisvaatimukset
OS X v10.7 Lion, OS X v10.8 Mountain Lion, OS X v10.9 Mavericks, 1 Gt HD Internet, USB
Suositellut Macintosh-järjestelmävaatimukset
Mac OS X Lion, OS X Mountain Lion, OS X Mavericks; Intel® Core™ -prosessori; 1 Gt HD; CD-/DVD-asema tai internet-yhteys; USB
Suositellut järjestelmävaatimukset
Windows 10, 8, 7: 1 GHz:n 32- (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, CD-ROM-/DVD-asema tai Internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer. Windows Vista: 800 MHz:n 32- (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, CD-ROM-/DVD-asema tai Internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer. Windows XP SP3 tai uudempi (vain 32-bittinen): Kaikki Intel® Pentium® II-, Celeron®- tai 233 MHz -yhteensopivat prosessorit, 800 Mt vapaata kiintolevytilaa, CD-ROM-/DVD-asema tai Internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer 6.
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset
Windows 10, 8, 7: 1 GHz:n 32- (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, CD-ROM-/DVD-asema tai Internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer. Windows Vista: 800 MHz:n 32- (x86) tai 64-bittinen (x64) prosessori, 2 Gt vapaata kiintolevytilaa, CD-ROM-/DVD-asema tai Internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 tai uudempi (vain 32-bittinen): Kaikki Intel® Pentium® II-, Celeron®- tai 233 MHz -yhteensopivat prosessorit, 850 Mt vapaata kiintolevytilaa, CD-ROM-/DVD-asema tai Internet-yhteys, USB-portti, Internet Explorer 8.