HP-kannettavat - Järjestelmän palautuksen epäonnistuminen tai virheilmoitus (Windows 7 tai Vista)

Tässä asiakirjassa käsitellään HP:n kannettavia tietokoneita, joiden käyttöjärjestelmä on Windows 7 tai Vista.
Kannettavassa varustettu langaton lähiverkkolaite tai Bluetooth-moduuli ei suorita palautusta onnistuneesti tai saattaa näyttää seuraavan virheilmoituksen, kun langattoman yhteyden painike on kytketty POIS kun järjestelmänpalautus suoritetaan.
Palautusyritys epäonnistui. Valitse jokin seuraavista painikkeista.
  • Lisätiedot
  • Yritä uudelleen
Palautusprosessi voi epäonnistua, jos se keskeytetään painamalla näppäimiä tai poistamalla virta käytöstä ennen kuin palautus on valmis. Palautusprosessi keskeytetään useiden minuuttien ajaksi kun käyttöjärjestelmän asentaminen saadaan valmiiksi. Minkä tahansa toiminnon suorittaminen tai virran katkaisu saattaa aiheuttaa sen, että palauttaminen epäonnistuu. Älä paina mitään tietokoneen näppäimiä. Anna prosessin purkautua paketista ja asentaa alkuperäiset ohjelmistot. Palautusprosessi ei ole valmis, kunnes kehote tietokoneeseen kirjautumiseen tulee näkyviin.

Järjestelmän palautusvirheen ratkaiseminen

Jos tietokone on palautettu käyttämällä palautuslevyillä, jonka olet luonut, muttei käynnisty oikein ja avaa Windowsin työpöytää, joudut ehkä suorittamaan palautuksen uudelleen. Käytä F11-näppäintä käynnistääksesi palautus palautusosiosta noudattamalla seuraavia ohjeita.
  1. Kun kannettava on käynnissä, paina langatonta kytkintä laittaaksesi langattoman yhteyden kytkimen päälle (ON).
  2. Käynnistä kannettava uudelleen.
  3. Paina F11 käynnistääksesi Recovery Managerin.
  4. Valitse Seuraava, kun Recovery Managerin aloitusnäyttö näkyy.
  5. Valitse Ei ja valitse sitten Seuraava, kun Microsoftin järjestelmän palauttaminen tulee näkyviin.
  6. Valitse Kyllä ja valitse sitten Seuraava, kun Järjestelmänpalautus avautuu.
  7. Valitse sopiva kohde (tiedostojen varmuuskopiointi tai ei) ja valitse sitten Seuraava. Näytölle tulee Palauta tietokone alkuperäiseen tehdastilaan.
  8. Anna järjestelmänpalautusprosessin mennä loppuun.
Tietokone palautetaan alkuperäiseen tehdastilaan. Kun olet kirjautunut sisään Windowsiin, voit käyttää tietokonetta normaalisti.