Compaq 14, HP 14, 15, ja Pavilion 11 -kannettavat tietokoneet - HP:n langattoman lähiverkon ohjain näytetään tuntemattomana laitteena Windows 7:stä Windows 10:een päivittämisen jälkeen

HP:n langattoman lähiverkon ohjain näkyy tuntemattomana laitteena Laitehallinnassa Windows 7:stä Windows 10:een päivittämisen jälkeen.
Ongelman ratkaisemiseksi lataa ja asenna uusin BIOS-tietokoneen malli ja lataa ja asenna seuraava SoftPaq:
Vaihe 1: Lataa ja asenna HP Support Assistant uusin BIOS.
  1. Avaa HP Support Assistant-sovellus.
  2. Valitse Päivitykset ja optimoinnit.
  3. Valitse Etsi päivityksiä.
  4. Tarkista päivitykset hakutulosten luettelosta HP Notebook System BIOS -päivityksestä.
  5. Lataa ja asenna BIOS-päivitys noudattamalla näytön ohjeita.
  6. Käynnistä tietokone uudelleen.
Vaihe 2: Seuraavan SoftPaqin lataaminen ja asentaminen.
SoftPaqin kuvaus
Julkaisutiedot
Lataa SoftPaq
HP:n langattoman lähiverkon ohjain
Versio: 1.1.2.1
Päivitysversio: A
huomautus:
HP Wireless Button -ohjain voidaan myös ladata ja asentaa Windows-päivitysten kautta.